Life

Sfatul lunii august 2020 pentru zodia ta. Berbecii trebuie să fie atenți la anturaj

21.07.2020 | 13:26
Sfatul lunii august 2020 pentru zodia ta Berbecii trebuie sa fie atenti la anturaj
ADVERTISEMENT

Citește sfatul lunii august 2020 și află care sunt principalele provocări ale momentului pentru zodia ta. Descoperă ce îți rezervă astrele în perioada următoare.

Sfatul lunii august 2020 pentru fiecare zodie

Berbec: Nu trebuie să ai încredere în toți oamenii care se apropie de tine. În anturajul tău se poate ascunde un inamic. Numărul norocos al lunii: 11.

ADVERTISEMENT

Taur: Nu te culca pe o ureche. Chiar dacă apar perspective mai bune, trebuie să fii extrem de concentrat în tot ceea ce face. Ți se pot întinde multe capcane. Numărul norocos: 8.

Gemeni: Lasă lucrurile rele deoparte și axează-te pe aspectele pozitive ale vieții tale. Numărul norocos al lunii: 3.

ADVERTISEMENT

Rac: Du-te până la capătul lumii dacă simți că acolo este fericirea ta. Ai nevoie de libertatea mai mult ca niciodată. Numărul norocos al lunii: 9.

Leu: Spune ce ai pe suflet și nu lăsa interpretările să joace feste în mintea ta. Trebuie să te liniștești înainte de toate. Numărul norocos: 2.

ADVERTISEMENT

Fecioară: Pornești de la niște idei care se dovedesc a fi uneori adevărate, alteori nu. Analizează cu atenție deciziile pe care le iei în luna august. Numărul norocos al lunii: 13.

Balanță: Vei descoperi oameni noi, persoane în fața cărora te vei deschide cu ușurință, dar astrele îți aduc un avertisment. Nu spune oricui povestea ta de viață, tainele tale. Numărul norocos: 7.

ADVERTISEMENT

Peștii trebuie să își vadă de lungul nasului

Scorpion: Nu te juca cu focul și nu te arunca în gura lupului dacă nu ești hotărât 100% de ceea ce vrei să faci. Tratează totul cu mănuși. Numărul norocos: 1.

Săgetător: Lasă panicile la o parte și concentrează-te pe lucrurile cu adevărat esențiale din viața ta. Numărul norocos: 4.

Capricorn: Dar din dar se face Rai. Gândește-te foarte bine că oricât de puțin oferi, vei face o mare bucurie omului care are nevoie de ajutor. Numărul norocos: 5.

Vărsător: E momentul să te supui regulilor. A apus perioada ta de rebeliune, iar acum trebuie să fii mai pragmatic. Numărul norocos: 17.

Pești: Nu îi judeca pe ceilalți în funcție de preconcepțiile tale. Este cazul să te preocupi doar de ceea ce știi, nu de ce îți imaginezi tu. Numărul norocos: 22.

ADVERTISEMENT