Life

Sfatul zilei de 7 august 2020. O zi foarte solicitantă pentru Gemeni. Luați-vă timp și pentru voi!

06.08.2020 | 12:54
Sfatul zilei de 7 august 2020 O zi foarte solicitanta pentru Gemeni Luativa timp si pentru voi
ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce sfatul zilei de vineri, 7 august 2020, iar veștile sunt cât se poate de bune. Unii nativi încep weekendul încă de dimineață. Și-au făcut bagajele și au pornit spre relaxare.

Alții, însă, mai au lucruri de rezolvat acasă sau la birou, așa că vor avea o zi solicitantă, așa cum este cazul Gemenilor, care nu își mai văd capul de treabă. Astrele îi sfătuirsc, totuși, să se gândească și la ei.

ADVERTISEMENT

Pentru cei care vor pleca la drum, e nevoie de atenție mare pentru că există pericol de accidente.

Sfatul zilei de vineri, 7 august 2020 pentru fiecare zodie în parte

Berbec
Este un nou început pentru tine de care te bucuri foarte mult, chiar dacă muncești pe brânci. Indicat ar fi să nu te epuizezi, pentru că peste câteva zile, în ritmul ăsta, o să fii dărâmat. Numărul norocos este 3.

ADVERTISEMENT

Taur
Astăzi, toate gândurile îţi vor zbura către iubire şi toate formele ei de manifestare. Dacă ești într-o relație, vrei să-ți împrtășești iubirea. Dacă ești singur, o să fii foarte căutat și dornic de escapade. Numărul norocos: 1.

Gemeni
Este clar, ești epuizat fizic, dar tot nu te oprești. Chiar dacă este vorba de oamenii dragi ție, nu trebuie să te neglijezi pe tine. Tu nu ai nicio nevoie? Ocupă-te și de tine, pentru că vei rămână în urmă de tot.

ADVERTISEMENT

Rac
Este o perioadă lipsită de claritate şi tot ce poţi face este să-ţi acorzi timp petrecut cu tine, pentru a-ți recăpăta forța interioară și a putea să mergi mai departe. Fii atent și la antutraj. Numărul norocos: 4.

Leu
Azi ești mai emotiv decât de obicei. Te gândești la cineva din trecut sau o posibilă iubire? Dacă doar te gândești, nu faci nimic. Ia-ți inima-n dinți și expeimă-te, indiferent de rezultat. Numărul norocos: 1o.

ADVERTISEMENT

Fecioară
O zi plină, cu stări contradictorii. Ești schimbător și asta te enervează. Din universul astral primeşti multă energie greu de controlat. Setează-ți prioritățile și nu mai începe 10 lucruri odată.

Balanță
Se anunță provocări mari azi, mai ales în ceea ce privește relațiile la locul de muncă. Încearcă să nu iei nimic personal pentru că nu faci decât să te enervezi degeaba. Ți-ar prinde bine să renunţi la ideea de competiţie și la impulsivitate.

Scorpion
Relaţiile parteneriale sunt supuse provocărilor şi probelor, iar atitudinea tinde să fie radicală, dar fără fundament. De aceea, astăzi este bine să fii clar în exprimare, să eviţi reproşurile şi conflictele, să rezişti tentaţiei de a te ofensa din orice.

Săgetător
Azi te laşi purtat de gânduri, proiecţii şi scenarii, dar nu vei face decât să sporeşti confuzia și neliniștea din viața ta. Ești într-un ușor dezechilibru. Mai bine, fă ceva să îți recapeți încrederea și optimismul.

Capricorn
O zi cu multe provocări. Nu mai eticheta oamenii sau lucrurile, după principii stricte. Ziua de astăzi este o binecuvântare pentru toţi cei care reuşesc să fie doar observatori ai lumii. 6 este numărul norocos.

Vărsător
Evită să te laşi condus de emoţii sau să dramatizezi o situaţie căreia nu-i înţelegi acum rostul. Aşteaptă ca lucrurile să devină ceva mai clare şi nu te sfii să ceri sprijinul unei persoane de încredere.

Pești
Muncesști foarte mult azi. De aceea, e de preferat, mai degrabă, să fii ocupat cu activităţi care-ţi fac plăcere, pentru a sta departe de scenarii. Oricum, evită deciziile pripite şi încrâncenarea.

ADVERTISEMENT