Life

Sfatul zilei de duminică, 13 martie 2022! Săgetătorii primesc vești bune, Vărsătorii suferă

FANATIK vă aduce sfatul zilei de duminică, 13 martie 2022! Nativii zodiei Săgetător primesc vești cât se poate de bune, iar cei din Vărsător trec prin momente delicate și suferă.
12.03.2022 | 14:07
Sfatul zilei de duminica 13 martie 2022 Sagetatorii primesc vesti bune Varsatorii sufera
ADVERTISEMENT

Astrologii anunță o zi bună pentru majoritatea zodiilor, cele de foc fiind favorizate în chestiuni financiare. Cu toate acestea, zodiile de aer par să întâmpine anumite probleme și sunt în situația de a depăși micile opreliști pe care le au în față.

Sfatul zilei de duminică, 13 martie 2022, pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Nativii din Berbec reușesc să rezolve o chestiune de afaceri care le dădea bătăi de cap de mai multă vreme. Cu toate acestea, nu ar strica să fie ceva mai puțin exuberanți, s-ar putea ca succesul să le atragă antipatii.

ADVERTISEMENT

Taur

Cei născuți în zodia Taur vor avea o zi liniștită cu condiția să ofere multă atenție partenerului de viață și familiei. Liniștea de care vor avea parte le va stimula imaginația și vor găsi rezolvări cât se poate de simple la probleme vechi și pentru care, pe viitor, vor fi apreciați de șefi.

Gemeni

Cei născuți sub semnul Gemenilor trebuie să fie atenți la cum relaționează cu amicii vechi. O vorbă spusă la nervi, o discuție prea înfierbântată, le poate strica o prietenie care durează de ani buni.

ADVERTISEMENT

Rac

Nativii din Rac se vor bucura de o zi în care vor avea parte de surprize cât se poate de plăcute din partea partenerului de viață. Pentru ce neimplicați într-o relație, nu ar fi imposibil să își găsească pe cineva, o întâlnire le-ar putea aduce alături o persoană pe gustul lor.

Leu

Cei născuți sub semnul Leului vor avea surpriza unor vești cât se poate de bune în plan financiar, eforturile lor fiind remarcate de șefi și premiate ca atare.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Cei din zodia Fecioară trebuie să fie atenți la ce se petrece în jurul lor, mai ales când vine vorba de nevoile partenerilor de viață sau al copiilor. În caz contrar, liniștea lor va fi spulberată, iar ziua pregătită pentru relaxare va fi una încărcată cu energie negativă.

Balanță

O veste venită de departe în va face pe nativii din Balanță să se întristeze. Cu toate acestea, trebuie să își păstreze optimismul și să vadă și lucrurile bune care se pot întâmpla, în ciuda știrilor rele.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Nativii din Scorpion sunt puși pe distracție cum nu au mai fost de multă vreme. O petrecere alături de cei dragi lor îi va face să aștepte începutul săptămânii cu bateriile încărcate la maximum.

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au ocazia să își pună în practică planurile pe care și le-au făcut după ce au primit cea mai bună veste. Visurule lor sunt, acum, mai aproape ca niciodată să se concretizeze.

Capricorn

Cei aflați sub semnul Capricornului au o zi în care inspirația este la cote maxime, motiv pentru care și- direcționează spre viața profesională. Soluțiile găsite sunt eficiente, iar asta îi face să spere și la o mărire de salariu.

Vărsător

Nativii din Vărsător trec prin momente delicate și suferă. Cu toate acestea, poate nu ar strica să stea mai mult de vorbă cu cei apropiați pentru a depăși situația grea și pentru a-și recăpăta optimismul.

Pești

Cei născuți în zodia Pești au o zi în care se vor relaxa, alături de amici. Fie că e vorba de o scurtă plimbare în natură, fie că e vorba de un grătar cu prietenii, lucrurile vor decurge cât se poate de plăcut pentru nativi.

ADVERTISEMENT