Life
notix pixel id

Sfatul zilei de duminică, 17 octombrie 2021. Racii se ocupă de lucruri rămase restante

Sfatul zilei de duminică, 17 octombrie 2021 anunță că unii nativi rezolvă chestiuni pe care le-au tot amânat.
16.10.2021 | 12:12
Sfatul zilei de duminică, 17 octombrie 2021. Racii se ocupă de lucruri rămase restante
Sfatul zilei de duminică, 17 octombrie 2021. Racii se ocupă de lucruri rămase restante. Sursă foto: Montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O zi în care se rezolvă diferite probleme. Poate este vorba despre viața personală sau profesională. Oricum trebuie să fie luate niște decizii.

FANATIK îți prezintă sfatul zilei de duminică, 17 octombrie 2021.

Sfatul zilei de duminică, 17 octombrie 2021. Racii se ocupă de lucruri rămase restante

Berbec

Unele lucruri din trecut nu-ți dau pace. Dacă rezolvai la timp, acum nu aveai de ce să-ți faci griji. Oricum niciodată nu este prea târziu.

Taur

Ești într-o dispoziție destul de sensibilă și s-ar putea să te deranjeze unele lucruri pe care altfel nu le-ai băga în seamă. Păstrează-ți calmul și analizează bine toate informațiile.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Dacă ți-ai luat de lucru acasă este momentul să termini proiectul, pentru că azi ai randament. Nu-ți încărca prea mult programul și petrece timp și cu persoanele dragi.

Rac

O zi în care trebuie să iei unele decizii importante și să rezolvi unele lucruri pe care le-ai tot amânat. Este posibil să ai o discuție mai aprinsă cu partenerul de viață. Nu pune gaz pe foc.

ADVERTISEMENT

Leu

Ai putea să organizezi o ieșire cu prietenii, sau chiar să mergi o zi la munte. Ar putea să apară unele discuții în contradictoriu cu o rudă.

Fecioară

Ziua de duminică este bună pentru întâlniri. Ai putea să ajungi la o înțelegere cu un posibil partener de afaceri. Trebuie să ai mai multă răbdare, altfel lucrurile nu ies așa cum dorești.

ADVERTISEMENT

Balanță

Te implici în tot felul de situații care nu sunt benefice. Nu face planuri pe termen lung și evită să împrumuți bani. vei ieși în pierdere. Seara ai putea să mergi să te întâlnești cu prietenii.

Scorpion

O zi destul de bună. Primești vești de la o rudă sau un apropiat. Nu lua însă decizii pripite. Consultă-te și cu partenerul de viață înainte de a lua o hotărâre.

ADVERTISEMENT

Săgetător

Un final de săptămână mai agitat. Simți nevoia să te odihnești, dar este posibil ca o veste să te pună pe drumuri. Nu vei da foarte mult randament așa că lasă pe săptămâna următoare treburile pe care le ai de rezolvat.

Capricorn

Ești într-o stare de spirit foarte bună. Toate planurile pe care le-ai făcut au avut parte de succes. Evită să negociezi sau să te gândești la afaceri.

ADVERTISEMENT

Vărsător

S-ar putea să apar unele discuții în cuplu. Dacă te nemulțumește ceva ar trebui mai bine să discutați sincer. Doar așa veți rezolva problema.

Pești

Ești energic, vesel și vei avea o zi foarte bună. Este posibil să primești și niște bani, dar nu te grăbi cu cheltuielile.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri