Life

Sfatul zilei de vineri, 15 octombrie 2021. Racul primește o lecție dură

Sfatul zilei de vineri, 15 octombrie 2021, aduce schimbări pe toate planurile. Fiecare face modificări acolo unde are nevoie.
14.10.2021 | 10:08
Sfatul zilei de vineri 15 octombrie 2021 Racul primeste o lectie dura
ADVERTISEMENT

Unele semne zodiacale se gândesc să facă o mutare în plan profesional, în timp ce altele sunt dispuse să discute despre sentimentele pe care le au.

Astrele anunță o zi care le poate da viața peste cap nativilor, asta pentru că-și pun încrederea fix în cine nu trebuie. Unele zodii sunt trădate de cei din jur.

ADVERTISEMENT

Acesta este sfatul zilei de vineri, 15 octombrie 2021, pentru toate zodiile

Berbec

E momentul să faci mici schimbări și să ieși din rutina zilnică, mai ales legat de viața personală și relația cu persoana iubită.

Taur

Lucrurile nu merg prea bine la locul de muncă, asta și pentru că nu-ți mai place ce faci. Nu strică să cauți altceva.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Astrele te sfătuiesc să nu mai pierzi timpul cu lucruri care nu te ajută să evoluezi. Încearcă să afli care sunt prioritățile tale.

Rac

Primești o lecție dură de la viață. Cineva în care aveai maximă încredere te trădează în cel mai urât mod posibil. Fii mai rezervat mai târziu.

ADVERTISEMENT

Leu

Ai așteptări foarte mari de la tine. Perfecțiunea nu te lasă să te concentrezi la viața personală, ai grijă să nu pierzi prea mult.

Fecioară

E posibil să ai nevoie de un ajutor, să ieși din impasul financiar în care ești acum. Din păcate, ai strâns multe datorii și facturi.

ADVERTISEMENT

Balanță

Dezamăgirile te-au făcut să te îndepărtezi de oameni, prea mult poate pentru că astăzi ești singur, nu mai e nimeni alături de tine.

Scorpion

Sunt câteva chestiuni care te macină și nu-ți dau pace absolut deloc. Ai grijă să nu răbufnești în fața cui nu trebuie.

Săgetător

E cineva care se folosește de propriile tale arme și încearcă să-ți facă rău. Nu acceptă că ai ajuns cu o treaptă deasupra lui.

Capricorn

E momentul să pui punctul pe „i” în relația cu cel de lângă tine și să tragi concluziile necesare. Poate ajungeți la o înțelegere.

Vărsător

Se anunță o zi complicată. Nu reușești deloc să te faci înțeles și parcă oamenii te atacă mai mult ca oricând.

Pești

Ești genul care face tot felul de promisiuni, dar din păcate nu se ține de ele. Acum vei afla și tu cum se simt aceștia.

ADVERTISEMENT