Life

Sfatul zilei de joi, 16 iulie 2020. Berbecii trebuie să își îmbunătățească relația de cuplu

15.07.2020 | 12:39
Sfatul zilei de joi 16 iulie 2020 Berbecii trebuie sa isi imbunatateasca relatia de cuplu
ADVERTISEMENT

Sfatul astrelor pentru ziua de 16 iulie 2020, este legat de comunicare, manifestare și exteriorizare a emoțiilor, dorințelor și planurilor legate de carieră.

Este nevoie de relaxare, de detașare și de liniște interioară pentru a duce la bun sfârșit proiectele personale, dar și îndatoririle de serviciu.

ADVERTISEMENT

Fanatik aduce previziunile și sfatul astrelor pentru ziua de joi, 16 iulie 2020, pentru fiecare zodie în parte.

Sfatul zilei de joi, 16 iulie 2020. Ce să faci și ce să eviți

Berbec

Ai ceva nemulțumiri legate atât de viața personală, relația de cuplu, cât și de ea profesională. Este un moment propice să spui lucrurilor pe nume, mai ales în relația amoroasă.

ADVERTISEMENT

Taur

Vei lua niște decizii foarte importante pentru cariera ta, dar asta implică și niște deplasări pe care nu le aveai în plan. Ai grijă la drumuri și negocieri.

Gemeni

Pune mai mult preț pe ceea ce faci, înainte ca cei din jur să te aprecieze, trebuie să o faci tu. Să te validezi și să îți apreciezi eforturile. Dacă consideri că trebuie să finalizezi anumite relații, treci la acțiune.

ADVERTISEMENT

Rac

Nu ai avut o comunicare foarte bună în ultima vreme. Nu ai reușit să transmiți ceea ce ai dorit. Nu este timpul pierdut, însă. Fă-ți curaj și spune ceea ce gândești cu adevărat.

Leu

Chestiuni mai vechi, lăsate în spate, dar nerezolvate, îți dau bătăi de cap. Poate ar fi timpul unei revizuiri. Vezi ce mai ai de făcut, de completat, de spus. Dar fă totul cu mult calm.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Există anumite aspecte pe care le-ai neglijat în ultimul timp, cum ar fi comunicarea sau pregătirea profesională. Chiar dacă gândurile îți sunt departe, nu neglija relațiile cu mediul social în care trăiești.

Balanță

Spiritualitatea capătă noi valori pentru tine. Ai înclinații spre meditații, spre rugăciune. Este o perioadă încărcată pentru tine din punct de vedere emoțional.

Scorpion

Vei trece prin mai multe ipostaze sentimentale și ai putea simți o oarecare nemulțumire sau revoltă față de relașiile trecute. Mai sunt lucruri de spusm chestiuni de rezolvat, iar asta nu-ți dă pace.

Săgetător

Ești debusolat. Evenimentele din ultimele zile te-au epuizat și nu mai știi ce vrei. Astrele îți recomandă o pauză. Ai nevoie de timp tu cu tine pentru a-ți pune oridine-n gânduri.

Capricorn

Apar noi orizonturi, noi oportunități. Gândește-te ce vrei să faci mai departe și nu te grăbi, ca mai apoi să regreți. Știi că ești nehotărât și, parcă, niciodată nemulțumit.

Vărsător

Te-ai săturat de schimbări. Vrei ceva concret și stabil. Dar, dacă vei privi totul dintr-o perpectivă mai largă, vei constata că aceste schimbări pot fi benefice pe termen lung.

Pești

Cineva din familie se confruntă cu mici probleme de sănătate, iar asta îți creează o ușoară anxietate. Fi atent la ale tale, altfel, riști să fii destabilizat emoțional.

 

ADVERTISEMENT