Life

Sfatul zilei de joi, 28 martie. Situație dureroasă pentru Raci

Sfatul zilei de joi, 28 martie. Racii trec printr-o situație dureroasă, în timp ce pentru Berbeci se anunță o zi de-a dreptul fabuloasă.
27.03.2024 | 11:00
Sfatul zilei de joi 28 martie Situatie dureroasa pentru Raci
Sfatul zilei de joi, 28 martie. Sursă foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Sfatul zilei pentru Fecioare este să nu se mai consume pentru lucruri mici. Scorpionii pot avea parte de surprize neplăcute pe plan amoros, joi, 28 martie, în timp ce pentru Vărsători se anunță noroc din plin la bani.

Sfatul zilei de joi, 28 martie. Taurul are nevoie de o pauză

Berbec

Te așteaptă o zi fabuloasă, astfel că nu ai niciun motiv să te plângi. Se rezolvă niște probleme importante care te-au tot măcinat în ultima perioadă, astfel că în sfârșit poți să respiri ușurat, cum nu ai mai făcut-o de mult.

ADVERTISEMENT

Taur

Sfatul zilei pentru tine este să știi când să te oprești. Nimeni nu îți va da nicio medalie pentru că ajuți pe toată lumea. Ia o pauză și mai ocupă-te și de tine. A venit momentul să te pui în prim plan, măcar o dată.

Gemeni

O nouă dragoste ar putea să apară în peisaj. Depinde doar de tine dacă vrei sau nu să dai curs unei noi povești. Recunoaște semnele, pentru că partenerul ideal ar putea fi mai aproape decât crezi.

ADVERTISEMENT

Rac

Te așteaptă o situație destul de dureroasă, joi, 28 martie. Vei afla că o persoană în care aveai mare încredere te-a trădat pe la spate. Nu te consuma prea mult și fă-ți curățenie în viață. Elimină factorii perturbatori și vei vedea că îți va merge foarte bine.

Sfatul zilei de joi, 28 martie. Întâlnire memorabilă pentru Lei

Leu

Pregătește-te pentru o întâlnire memorabilă cu o persoană din trecutul tău. Poate fi vorba despre un vechi prieten, ori despre o fostă iubire. Acum îți vei da seama de anumite sentimente pe care le țineai ascunse.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Sfatul zilei pentru tine este să nu te mai consumi pentru lucruri mărunte. Nu te bucuri de nimic pentru că despici firul în patru și vezi răul în tot. A venit momentul să te încarci cu o doză de optimism.

Balanță

Ești pus în fața unei decizii importante pe plan profesional. Parcă vrei să faci o schimbare, dar parcă îți este teamă de eșec. Ia-ți timp suficient de gândire și nu uita că graba strică treaba.

ADVERTISEMENT

Scorpion

O să ai parte de o situație nu tocmai plăcută pe plan amoros. Partenerul tău o să te cam dezamăgească într-un anumit context. Sfatul zilei pentru tine este să îl înțelegi în primă fază și de abia apoi să iei o decizie.

Săgetătorul primește o oportunitate imensă

Săgetător 

O oportunitate imensă pe plan profesional bate la ușa ta. Poate fi vorba despre o colaborare la care până acum doar visai, ori, dacă ești angajat, poate o promovare care îți va crește veniturile în mare măsură.

Capricorn

Sfatul zilei pentru tine este să fii atent la atitudinea față de ceilalți. Ești cam răutăcios și riști să pierzi oameni care țin într-adevăr la tine. N-ar strica să fii mai deschis și poate chiar mai empatic perioada aceasta.

Vărsător

Ai șansa să dai marea lovitură pe plan financiar. Astrele s-au aliniat pentru tine, joi, 28 martie, astfel că nu trebuie să pierzi nimic. O să primești niște bani din surse complet neașteptate într-un moment cheie.

Pești

Astrele anunță o călătorie pentru tine, joi, 28 martie. Poate fi vorba despre o excursie fulger programată de cineva drag, ori despre o călătorie în interes de afaceri. Schimbă peisajul, pentru că îți va prinde bine orice ar fi.

ADVERTISEMENT