Life

Sfatul zilei de luni, 26 septembrie 2022. Racii și scorpionii trec prin momente de cumpănă

Specialiștii trag un semnal de alarmă la acest început de săptămână pentru că Luna nouă este în Balanță. Zodiile afectate sunt racii și scorpionii
25.09.2022 | 12:59
Sfatul zilei de luni 26 septembrie 2022 Racii si scorpionii trec prin momente de cumpana
Sfatul zilei de luni, 26 septembrie 2022. Sursa foto: Freepik
ADVERTISEMENT

Luna nouă în Balanță aduce în față câteva atenționări pentru raci și pentru scorpioni, dar vine și cu sfaturi pentru restul zodiilor. Trebuie să acordați mai mult timp și mai multă atenție evenimentelor plăcute.

Sfatul zilei de luni, 26 septembrie 2022. Atenționare pentru raci și scorpioni

Berbec

Vine soarele și pe strada celor singuri. După o perioadă de solitudine în viața de cuplu apare dragostea și împlinirea pe plan amoros. Cei care se iubesc deja își vor duce relația la un alt nivel.

ADVERTISEMENT

Taur

Pe plan personal ești împlinit, dar îți lipsește mulțumirea în privința unui proiect de muncă, care simți că te va face fericit. Ei bine, este momentul să culegi roadele și pe plan profesional. Visul tău devine realitate.

Gemeni

Pe Gemeni începutul de săptămână îi prinde cu sufletul deschis și plini de voie bună. Astrologii îi sfătuiesc să lege noi prietenii și să reia legătura cu persoane pe care le-au dat uitării.

ADVERTISEMENT

Rac

După ce au fost pe val, acum racii au o zi greu încercată. Trebuie să depună efort atât pe plan familial și profesional, dar și pe plan financiar. Atenție la decizia pe care trebuie să o luați referitor la investiția monetară.

Leu

Specialiștii îi sfătuiesc pe cei din zodia Leu să fie cu băgare de seamă la semnarea unor acte. Rezultatele vin și dintr-o vânzare sau o negociere.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Astrele anunță o zi favorabilă pentru Fecioară, asta după ce în urmă cu puțin timp a trecut printr-o fază de disciplinare. Munca îi va aduce bani în conturi. Pentru cei pasionați, arta poate fi una dintre sursele de venit. Prietenii își fac și ei simțită prezența și te susțin.

Balanță

Balanța își va schimba vibrația, anunță astrologii. Totul pare să se alinieze! Nimic nu pare să stea în calea fericirii lor! Norocul și fericirea își găsesc și ele casă pentru cei din zodia balanță.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Momente de cumpănă pentru Scorpion. Ispitele îi dau bătăi de cap, iar încercările nu vor întârzia să apară. Astrele indică să fiți cu băgare de seamă și să nu vă lăsați pradă energiilor de vibrație scăzută.

Săgetător

Atenție la starea de spirit! Deși este o zi când cele mai mari dorințe se pot îndeplini, nereușita vă poate da peste cap. Nu disperați, lucrurile se vor rezolva când nici nu vă așteptați!

Capricorn

Veți trece printr-un carusel de emoții, dar trebuie să fiți deschiși la nou. Schimbarea înseamnă evoluție, chiar dacă vine și cu momente mai puțin plăcute. Profesional vă veți atinge țelurile marcate.

Vărsător

Sunteți într-o perioadă de evoluție, dar trebuie avută mare grijă! Nu vă precipitați pentru că puteți strica totul!

Pești

Peștii sunt inundați de bucurii! Astrele îi răsfață și le aliniază bucuriile rând pe rând. Dragostea este la apogeu pentru ei, chiar acum.

ADVERTISEMENT