Life

Sfatul zilei de luni, 28 august 2023. O bucurie imensă pentru Lei

Descoperă sfatul zilei de luni, 28 august 2023. Ce bucurie imensă este prevestită pentru Lei. Aceștia trebuie să fie cu ochii în patru.
27.08.2023 | 11:00
Sfatul zilei de luni 28 august 2023 O bucurie imensa pentru Lei
Care este sfatul zilei de luni, 28 august, pentru nativi. Sursa foto: freepik
ADVERTISEMENT

Sfatul zilei de luni, 28 august 2023. Astrologii au noi vești despre destinul tău. Multă precauție, asta trebuie să acorzi evenimentelor care te așteaptă. Unele îți vor aduce zâmbetul pe buze, iar altele nu. Nu uita că orice obstacol se învinge și că nimic nu este etern aici, în această lume.

Sfatul zilei de luni, 28 august 2023. Ce se întâmplă cu viața nativilor

Berbec

Berbecii sunt sfătuiți să fie mai optimiști și să aibă încredere deplină în forțele proprii. Nu trebuie să se mai compare cu nimeni din jurul lor și să-și dea seama că este înconjurat de oameni onești. Aceștia îl pot ajuta să-și atingă țelul în viață.

ADVERTISEMENT

Taur

Taurii singuri și-ar putea întâlni sufletul pereche. După o perioadă în care credeau că nimic nu va mai apărea bun în calea lor, ”vremea” se va schimba radicale. Pe strada Taurilor va ieși soarele din nori, iar invidiile în jur se vor isca cât ai clipi.

Gemeni

Gemenii vor învăța ceva nou despre viață. Cineva apropiat își va arăta adevărata față, iar Gemenii vor fi de-a dreptul surprinși, căci nu se așteptau. Faceți bine și nu mai comunicați atât de mult cu individul care și-a dezvăluit ”identitatea”.

ADVERTISEMENT

Rac

Racul va avea un conflict cu persoana iubită. Totul va porni de la un lucru mărunt, dar acesta va fi suficient încât partenerul Racului să-și dorească despărțirea. Totul se va putea rezolva printr-o comunicare calmă. Raci, încercați să vă potoliți nervii.

Leu

Leii se vor trezi cu mai mulți bani în cont. Nu știu de unde provin, așa că vor da apeluri în mod continuu pe la cei dragi. Trebuie să se gândească pe cine au ajutat în ultima vreme, deoarece suma se justifică. Mare atenție la cheltuieli!

ADVERTISEMENT

Fecioară

Fecioara trece printr-un episod nu prea fericit. Însă, nu trebuie să uite cât este de puternică. Poate învinge orice obstacol, are nevoie doar de răbdare și curaj. Fără el, nu va răzbi. În curând, ceva minunat se va ivi în calea lor și viața li se va schimba radical.

Balanță

Balanța va fi foarte obosită în prima zi a săptămânii. Tot efortul pe care l-a depus în ultima vreme pentru a da rezultate bune la locul de muncă se va simți asupra sa și o va face să-și iasă din minți. Balanța are nevoie de o vacanță îndelungată.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Scorpionul va fi lăsat fără cuvinte de un membru al familiei. Acesta din urmă va avea parte de o reușită enormă, ceea ce toată familia își dorea. Se va lăsa cu petrecere și multă voie bună. Zeci de oameni vor veni să fie alături de Scorpion și cei dragi lui.

Săgetător

Săgetătorul va fi copleșit de emoții. Va lua parte la un eveniment important pentru el și nimeni nu-l va putea înțelege ce simte cu adevărat. Cât de mult a așteptat nativul acest moment! Va fi unic și divin. Săgetătorul își va reveni cu greu din starea de bucurie.

Capricorn

Capricornul va fi plăcut surprins de persoana iubită. Este posibil să fie dus într-o destinație de vis, pe meleaguri străine. Aici va trăi momente memorabile și va impresiona prin atitudine. Va demonstra că a renunțat la un viciu care îi făcea rău.

Vărsător

Vărsătorii vor fi puși pe șotii. Vor întinde capcane, vor face glume și vor râde cu gura până la urechi. În spatele acestei atitudini se află, însă, cineva. Vărsătorii sunt îndrăgostiți nebunește de ceva vreme, iar nimeni nu știe de acest lucru.

Pești

O urmă de regret se va abate asupra Peștilor. Îi macină faptul că au vorbit urât la adresa unei persoane apropiate. Ce pot face mai departe decât să-și ceară iertare? Fapta le va fi trecută cu vederea, dar țineți minte că nimic nu va mai fi ca înainte, dacă vă aflați sub acest semn zodiacal.

ADVERTISEMENT
"Dormim în camere separate noaptea". Adevărul despre căsnicia lor, cei doi formează unul dintre cele mai solide cupluri
Ucraina, păcălită de România: explicația unui paradox în favoarea noastră ANALIZĂ
Ucraina, păcălită de România: explicația unui paradox în favoarea noastră ANALIZĂ
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin...
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin Petre este mai uşor de dirijat”
Babasha, invitat la festivalul
Babasha, invitat la festivalul "Beach, Please!", după ce a fost huiduit pe scenă la concertul Coldplay
Cea mai dură reacţie după ce Babasha a cântat alături de Coldplay pe...
Cea mai dură reacţie după ce Babasha a cântat alături de Coldplay pe Arena Naţională: Imbecili şi frustraţi cei care au huiduit!
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur,...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12 ani de relație: "Este doar..."
Subiectul SCHENGEN în consiliul JAI. Care este soarta ROMÂNIEI
Subiectul SCHENGEN în consiliul JAI. Care este soarta ROMÂNIEI
EXCLUSIV Anamaria Prodan îl distruge pe Reghecampf după un nou scandal între cei...
EXCLUSIV Anamaria Prodan îl distruge pe Reghecampf după un nou scandal între cei doi. "E ușor să stai o viață întreagă cu picioarele desfăcute. Să găsești un prost și să torni copii"
Vestea proastă a zilei. Marea legendă ne-a părăsit
Vestea proastă a zilei. Marea legendă ne-a părăsit
Doliu uriaș în familia Elwirei și a lui Mihai Petre. Cei doi sunt...
Doliu uriaș în familia Elwirei și a lui Mihai Petre. Cei doi sunt distruși de durere: ”Îmi va fi atât de dor”
„Atunci am învățat «limba bătăii». Zâmbeam la milițieni și la mineri când ei...
„Atunci am învățat «limba bătăii». Zâmbeam la milițieni și la mineri când ei mă loveau și mai tare”. Mineriada din 13-15 iunie 1990, prin ochii protestatarului Marian „Ceaușescu”
Pod spectaculos, vechi de 111 ani, demolat ilegal. Unde se afla construcția care...
Pod spectaculos, vechi de 111 ani, demolat ilegal. Unde se afla construcția care îi fascina pe turiști