Life

Sfatul zilei de luni, 3 august 2020. Taurii fac eforturi pentru a-și consolida parteneriatele

02.08.2020 | 13:39
Sfatul zilei de luni 3 august 2020 Taurii fac eforturi pentru asi consolida parteneriatele
ADVERTISEMENT

Pentru ziua de 3 august, astrele ne îndeamnă spre contemplare, spre analiză. A noastră personală, în primul rând, pentru a vedea ce a fost bine și ce a fost greșit în ultimele luni.

Luna Plina din 3 august 2020 ne aduce ultima lună a verii, dar și o parte din energiile puternicului Portal al Leului din 8 august. Se va pune accent pe ce avem nevoie să vedem și spre ce trebuie să năzuim.

ADVERTISEMENT

Uranus este coordonatorul Vărsătorului, zodia în care are loc Luna Plină, ceea ce înseamnă că vor ieși la iveală unele subiecte din viata noastră în care ne simțim nesiguri și fără direcție.

Sfatul zilei pentru luni, 3 august 2020, pentru fiecare zodie în parte

Berbec
Se anunță o zi importantă pentru semnarea unui contract. Citește-l cu mare atenție înainte de a-ți pune semnătura pe el și n-ar fi grșit dacă ai consulta, totuși, o persoană în care ai încredere deplină.

ADVERTISEMENT

Taur
Faci mari eforturi să-ți consolidezi relația de iubire, în rimul rând, dar și parteneriatele profesionale care sunt tot mai tensionate în ultima perioadă. E un lucru bun că vrei să îndepți situașia, dar ai grijă la metodele pe care le folosești.

Gemeni
Veți începe ziua plin de energie, v-ați făcut planuri pe car vreți să le duceți la capăt până la finalul zilei. Fiți cu băgare de seamă pentru că pe parcursul zilei este posibil să întâmpinași obstacole.

ADVERTISEMENT

Rac
Ziua începe cât se poate de frumoas, însă pe parcurs ar putea fi umbrită de niște vești neașteptate din partea unor rude de care nu mai știai nimic. S-ar putea să aveți ceva discuții contradictorii.

Leu
Ai nevoie de un impuls pe care l-ai putea găsi în poveștile celor din jur. Învață din fiecare lecție care-ți iese în cale. Ai o atitudine pozitivă și ești focusat să obții ceea ce-ți dorești, apoi să te răzbuni pe cei care ți-au vrut răul.

ADVERTISEMENT

Fecioară
Te simți nedreptățit la locul de muncă și vrei să schimbi, să cauți altceva. Te-ai săturat să faci munca celorlalți. Astrele te sfătuiesc să îți spui punctul de vedere, să nu mai fierbi în interior, și abia apoi să pleci, dacă mai vrei.

Balanță
Te simți bine în relația de cuplu, dar nu ești împlinit pe deplin. Cineva din trecut îți bântuie gândurile, starea, visele. Nu ești în apele tale pentru că nu ai încheiat ce era e încheiat așa cum trebuie. Ai ales să fugi, iar acum vine după tine.

Scorpion
Te gândești la o escapadă sau o vacanță în doi pe care o aștepți de ceva vreme. Apucă-te de făcut planuri, pentru că este timpul perfect pentru așa ceva. Nu mai aduna frustrări și supărări, îți faci singur rău.

Săgetător
Mulțumește-te cu ceea ce ai, nu mai visa la cai verzi pe pereți. Muncește pentru ce-ți dorești, nu aștepta să cadă din cer pentru că nu se va întâmpla asta niciodată.

Capricorn
Destinul este de partea ta, mai ales în această lună, așa că ziua de luni va fi ca un nou început pentru tine. Vei avea parte de momente la care nici nu te-ai gândit, nu ți le-ai imaginat. Vei fi răsplătit, în sfârșit.

Vărsător
Te-ai îndrăgostit? Dcaă nu, atunci ești aproape, pentru că dragostea plutește în aer. Nu-ți mai încapi în piele de fericire și nu mai vezi nimic în jurul tău. Păstrează-ți, totuși, capul pe umeri, nu te lăsa pradă emoțiilor.

Pești
Un început de săptămână greoi. Te mobilizezi greu. E posibil să te simți epuizat sau obosit fizic. Ți-ar prinde bine o scurtă vacanță, dar fără a face excese. Tot răul spre bine, pentru că spre finalul săptămânii vei avea parte de o bucurie.

ADVERTISEMENT