Life

Sfatul zilei de marți, 14 februarie 2023. Leii trebuie să fie mai hotărâți, iar Racii mai cumpătați

Sfatul zilei de marți, 14 februarie 2023. Vărsătorul are parte de o surpriză plăcută, de care ar fi bine să se bucure, în timp ce Fecioarele sunt asaltate de întrebări interioare.
13.02.2023 | 12:00
Sfatul zilei de marti 14 februarie 2023 Leii trebuie sa fie mai hotarati iar Racii mai cumpatati
Sfatul zilei de marți, 14 februarie 2023. Sursă foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Astrele anunță o zi de marți destul de intensă pentru multe dintre zodii. Fecioarele ajung să fie puse în dileme, în timp ce pentru Pești vine un moment care îi va trimite cu gândul direct în trecut. De asemenea, Balanțele ar putea declanșa conflicte fără ca măcar să își dea seama.

Sfatul zilei de marți, 14 februarie 2023. Berbecii primesc o șansă importantă

Berbec

Ai în sfârșit șansa să le arăți persoanelor din jurul tău cine ești cu adevărat. Sfatul zilei pentru tine este să lași orgoliul deoparte și să nu îți fie teamă să îți arăți și partea mai vulnerabilă. Ai putea ajunge să fi surprins  de atitudinea altor persoane față de tine.

ADVERTISEMENT

Taur

De Ziua Îndrăgostiților dragostea plutește în aer însă în cazul tău se pot isca o serie de conflicte în relația de cuplu. Vă contraziceți pe anumite subiecte, însă astrele îți recomandă să mai lași și de la tine, măcar o zi. Vei vedea că partenerul tău de viață va pune preț pe acest lucru.

Gemeni

A venit momentul să îți mai urmezi și instinctul și să nu te mai lași influențat de părerile celor din jurul tău. Nu toată lumea îți vrea binele, iar astrele îți recomandă să devii puțin mai egoist pentru că nu ți-ar strica deloc, ci din contră, te-ar putea ajuta.

ADVERTISEMENT

Rac

Încearcă să fii mai cumpătat când vine vorba de cheltuieli pentru că arunci cu banii în nenumărate direcții și nici măcar nu ai o satisfacție. Ar putea urma perioade dificile, așa că mai bine te pregătești și înveți din timp cum să te ocupi de partea financiară.

Leu

Încerci să te împarți în nenumărate direcții, însă nimic nu te mai mulțumește. Sfatul zilei pentru tine este să încerci să te mai pui și pe primul loc pentru că nu toată lumea se gândește la tine. Încearcă să fii mai hotărât când vine vorba de principiile, dar și de ideile tale.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Ești pus pe gânduri pe plan amoros mai mult ca oricând, marți, 14 februarie. Ai câteva întrebări la care nu găsești răspunsuri, însă astrele îți recomandă ca mai degrabă să trăiești prezentul decât să despici singur firul în patru. Mai bine faci ceva decât să continui cu divers scenarii.

Balanță

Fără ca măcar să îți dai seama, ești autorul unor conflicte de zile mare, marți 14 februarie. Sunt lucruri care ajung să te nemulțumească și nu ratezi nicio ocazie în a le spune celor din jurul tău ceea ce crezi, iar acest lucru poate isca nenumărate conflicte, așa că încearcă să fii mai rezervat.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Ar fi bine să iei o pauză de la omenii, dar și lucrurile care ți-au făcut rău și de ce nu, să optezi pentru o mică excursie sau poate o călătorie. Trebuie să îți reîncarci bateriile, departe de critici și de lucrurile care te-au consumat o bună perioadă de timp.

Săgetător

O discuție din interiorul familiei te va pune pe gânduri, marți, 14 februarie. Încearcă să înțelegi punctul de vedere al fiecărei persoane în partea înainte de a reacționa acid sau de a spune câteva cuvinte pe care m-ai târziu s-ar putea să ajungi să le regreți.

Capricorn

Primești o oportunitate importantă la locul de muncă, însă nu știi ce să faci. Deși este ceva ce îți doreai de multă vreme, s-ar părea că lucrurile se întâmplă mai repede decât credeai. Sfatul zilei pentru tine este să mai ceri și un sfat, în cazul în care te simți în dificultate.

Vărsător

Te așteaptă o surpriză plăcută, marți, 14 februarie. Sfatul zilei pentru tine este să te bucuri de fiecare moment în parte și să lași gândurile din trecut deoparte. De așteaptă o zi cât se poate de frumoasă, cu oameni dragi și ar fi păcat să nu profiți de fiecare secundă.

Pești

S-ar putea să întâlnești o persoană din trecutul tău, iar asta te va pune pe gânduri. Ai putea să realizezi că mai ai anumite sentimente, însă astrele îți recomandă să nu te lași condus de emoții de această dată și să îți amintești mai degrabă motivele pentru care la un moment dat ai luat anumite decizii.

ADVERTISEMENT
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat...
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat imediat dintr-o pușcărie din Bogota când au aflat cum o cheamă
Povestea nespusă a zilei când Reagan a fost împușcat. La Casa Albă domnea...
Povestea nespusă a zilei când Reagan a fost împușcat. La Casa Albă domnea haosul, în timp ce submarine rusești se apropiau periculos de Washington
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Au auzit strigăte disperate de sub pământ, iar când s-au apucat de săpat...
Au auzit strigăte disperate de sub pământ, iar când s-au apucat de săpat au dat peste un om în viaţă. Bărbatul din Moldova fusese îngropat de viu de patru zile
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca...
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca Irinel Columbeanu! Ce spune fiica lui: Vorbeşte cu extratereştrii
Minodora nu mai doarme cu soțul ei, după o căsnicie de 20 de...
Minodora nu mai doarme cu soțul ei, după o căsnicie de 20 de ani: "Tot am mai încercat, dar nu pot!"
SIMONA HALEP, RELAȚIE AMOROASĂ SECRETĂ cu un MILIONAR ROMÂN! Bărbatul are deja o...
SIMONA HALEP, RELAȚIE AMOROASĂ SECRETĂ cu un MILIONAR ROMÂN! Bărbatul are deja o CONCUBINĂ și un COPIL
O româncă, vedetă la cea mai mare televiziune din Italia după ce ar...
O româncă, vedetă la cea mai mare televiziune din Italia după ce ar fi sedus și înșelat un bătrân din Milano. Imagini incredibile cu femeia și jurnaliștii italieni
Schimbările prin care a trecut Răzvan Simion după despărțirea de Lidia Buble.
Schimbările prin care a trecut Răzvan Simion după despărțirea de Lidia Buble.
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a...
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a speriat pe trecători. Imagini cu un PUTERNIC IMPACT emoțional! VIDEO
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2...
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2 Mai: cel puțin 33 de milioane de euro. Cine va plăti
Veste bună pentru 3 milioane de pensionari. Vor primi o nouă tranșă de...
Veste bună pentru 3 milioane de pensionari. Vor primi o nouă tranșă de 1400 de lei, pe cardul de energie. Când intră în posesia banilor