Life

Sfatul zilei de marți, 15 septembrie. Fecioara are probleme la locul de muncă

14.09.2020 | 11:31
Sfatul zilei de marti 15 septembrie Fecioara are probleme la locul de munca
ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce sfatul zilei de marți, 15 septembrie, iar veștile nu sunt cât se poate de bune, mai ales în ceea ce privește viața profesională. Primești o propunere interesantă și vrei să-i dai curs, dar implică un efort financiar considerabil.

Cu alte cuvinte, măsoară-ți pașii foarte atent, pentru că vei porni pe un drum fără întoarcere. Gândește-te bine dacă poți face o asemenea investiție. Nu de alta, dar există riscul să risipești toți banii strânși cu sudoarea frunții în ultimele luni.

ADVERTISEMENT

Te numeri printre nativii din zodia Fecioarei? Atunci ai mare grijă cum reacționezi în discuțiile cu colegii de muncă, pentru că începi ziua foarte stresat din cauza unor proiecte care te presează. Ascultă sfaturile lor, orgoliul nu își mai are rostul acum.

Așa arată sfatul zilei de marți, 15 septembrie

Berbec

Sunt neînțelegeri cu persoana iubită și nu reușești deloc să le clarifici. Mai bine apelează la o persoană mai în vârstă. Sigur va ști ce e de făcut.

ADVERTISEMENT

Taur

Ai foarte multă treabă, așa că va trebui să rămâi acasă, chiar dacă nu te prea încântă această situație. Mai bine așa decât să te cerți cu toată lumea fără motiv.

Gemeni

E momentul să termini o lucrare începută  cu câteva luni în urmă. Ai muncit destul și trebuie să culegi roadele. Cine știe, poate te așteaptă chiar și o primă.

ADVERTISEMENT

Rac

Prietenii vor să se distreze, dar nu te simți în largul tău și alegi să rămâi acasă. Se vor supăra, ce-i drept, însă vor înțelege până la urmă că nu ai face decât să le strici cheful în această stare.

Leu

Te enervează cineva din anturaj și e normal să îi dai replica, dar fii foarte atent ce spui. Nu ar fi bine ca situația să degenereze tocmai acum, când ai atâtea de făcut.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Ți se propune să te implici într-o afacere și ești tentat să dai curs ofertei, numai că trebuie să investești o sumă prea mare de bani. Gândește-te bine dacă merită să faci acest sacrificiu.

Balanță

Dacă ai treburi importante, ocupă-te de ele dimineața, cât încă ești plin de energie. Nu de alta, dar spre sfârșitul zilei te ajunge oboseala și nu mai poți face nimic.

Scorpion

Relația sentimentală nu mai merge la fel de bine ca în trecut și te gândești să faci o schimbare. Poate că persoana de lângă tine nu e cea mai potrivită și trebuie să reiei căutările.

Săgetător

Simți că un partener de afaceri te invidiază și nu agreezi această atitudine. Încearcă, totuși să păstrezi discreția, cel puțin pentru moment. Nu rezolvi nimic dacă îi reproșezi verde-n față.

Capricorn

Vrei să faci niște schimbări prin casă, dar nu te simți în stare. E drept că nici reacția persoanei iubite nu te prea motivează. Mai bine le lași pe altădată.

Vărsător

Dacă te pregătești să pleci într-o călătorie de afaceri poți sta liniștit, pentru că totul va merge conform planului. Unde mai pui că relațiile cu prietenii sunt cât se poate de bune în această perioadă.

Pești

Respectă regulile de circulație dacă nu vrei să ai probleme. Știm, e cam greu cu răbdarea, dar nu ai ce face. Unde-i lege nu-i tocmeală.

ADVERTISEMENT