ADVERTISEMENT
Life

Sfatul zilei de sâmbătă, 3 iulie 2021. Gemenii simt nevoia de relaxare

Sfatul zilei de sâmbătă, 3 iulie 2021, aduce o deschidere largă către experiențe noi în viața personală. Se anunță schimbări și în domeniul profesional.
Autor: Alexa Serdan | 02.07.2021 | 10:33
Sfatul zilei de sâmbătă, 3 iulie 2021. Gemenii simt nevoia de relaxare
Sfatul zilei de sâmbătă, 3 iulie 2021. Gemenii simt nevoia de relaxare. Sursa foto: Pinterest.com

Zodiile sunt dispuse să pună pe primul plan distracția și veselia, că tot este vară. Potrivit astrologilor, nativii au parte de un final de săptămână de poveste, cu amintiri frumoase.

ADVERTISEMENT

Consultă sfatul zilei de sâmbătă, 3 iulie 2021, și vezi ce au rezervat astrele pentru fiecare nativ în parte. FANATIK îți spune ce se întâmplă în prima zi de weekend.

Acesta este sfatul zilei de sâmbătă, 3 iulie 2021, de la zodie la zodie

Berbec

Pune la punct toate planurile pentru un sfârșit de săptămână încărcat cu amintiri frumoase. E timpul să te mai gândești și la distracție.

ADVERTISEMENT

Taur

Îți faci prea multe scenarii legat de partenerul de viață și s-ar putea să nu mai știi care este realitatea. Ai grijă pe ce cale ajungi să mergi.

Gemeni

Timpul liber e foarte important. E cazul să te axezi și pe altceva în afară de muncă și carieră. Pleacă într-un loc unde să te relaxezi, să-ți încarci bateriile.

ADVERTISEMENT

Rac

Progresul nu are loc dacă ții cu dinți de anumite principii, mai trebuie să faci și unele mici compromisuri, spun astrele.

Leu

Poate interveni cineva în relația de cuplu care aduce tensiuni și certuri. Nu le da apă la moară celor din jur și ai încredere în jumătatea ta.

ADVERTISEMENT

Fecioară

E timpul să fii pozitiv și să-ți spui în fiecare zi că poți mai mult. Pleacă mai departe, nu mai sta pe marginea prăpastiei că s-ar putea să cazi în gol.

Balanță

Preocupări în plan sentimental. Te-ai cam săturat să fii singur și ești gata să cunoști pe cineva la petrecerile unde ești invitat zilele astea.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Nu vezi lucrurile foarte clar legat de partea profesională. Nu ar strica să iei o pauză sau să te consulți cu cineva de încredere.

Săgetător

Întrebări peste întrebări și foarte puține răspunsuri. Simți că nu mai ai răbdare, asta pentru că vrei să acumulezi cât mai multe informații.

ADVERTISEMENT

Capricorn

Simți nevoia de singurătate, să te retragi într-un loc unde să te reculegi, să fii numai tu și gândurile tale. Caută acel spațiu unde să fii relaxat.

Vărsător

Discuții constructive cu prietenii, care te pot ajuta să afli ce vrei cu adevărat de la viață. Nu mai agoniza aiurea și fă o alegere clară și sigură.

Pești

E o zi numai bună pentru a-ți face ordine în viață. Renunță la cei care te trag în jos și află care sunt lucrurile care îți bucură sufletul.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!