Life

Sfatul zilei de sâmbătă, 9 martie 2024. Noroc pe toate planurile pentru nativii Rac

Sfatul zilei de sâmbătă, 9 martie 2024. Nativii Gemeni își descoperă pasiuni noi, iar nativii Scorpioni sunt mai diplomați ca niciodată
08.03.2024 | 11:48
Sfatul zilei de sambata 9 martie 2024 Noroc pe toate planurile pentru nativii Rac
Sfatul zilei de sâmbătă, 9 martie 2024. Cine sunt răsfățații astrelor. Sursa foto: Freepik
ADVERTISEMENT

Weekendul aduce schimbări importante pentru unele zodii. Pentru ele, ziua de sâmbătă vine la pachet cu relaxare, dar și cu câteva momente tensionate. Nativii care au muncit intens în ultima perioadă vor avea parte de câștiguri substanțiale și de aprecierea celor din jur. Iată ce au pregătit astrele pentru cele 12 semne zodiacale.

Sfatul zilei de sâmbătă, 9 martie 2024. Gemenii își descoperă noi pasiuni

Berbec

Ai face bine să te bucuri de momentul prezent, căci viitorul se anunță a fi destul de agitat. Vei avea parte de câteva momente tensionate la locul de muncă, iar sfatul zilei pentru tine este să îți menții calmul.

ADVERTISEMENT

Taur

Ești destul de indecis, în ciuda faptului că ești pus în poziția de a lua decizii importante. Te răzgândești mereu pe ultima sută de metri, iar asta ar putea crea frustrări în grupul tău de prieteni.

Gemeni

Luna începe să iasă din Capricorn, ceea ce înseamnă că vei avea mai mult timp pentru tine. Este perioada ideală te a te focusa pe anumite pasiuni care îți aduc liniște, dar și bani.

ADVERTISEMENT

Rac

Este o zi perfectă pentru a-ți face planuri de viitor. Astrele se aliniază perfect pentru tine, iar lucrurile merg de minune. Dacă ți-ai propus să faci bani, ți se va ivi o ocazie de neratat.

Leu

În sfârșit, relaxare. Simți nevoia de a lua o pauză de la responsabilitățile de zi cu zi. Delegi o altă persoană să facă treaba în locul tău, iar asta demonstrează că te poți baza oricând pe ea.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Tinzi să trăiești mai mult în trecut decât în prezent, iar asta îți poate afecta dispoziția. Nu ești deloc prezent, nici în cercurile sociale, nici în grupul colegilor de la muncă. Sfatul zilei pentru tine este să te concentrezi mai mult.

Sfatul zilei de sâmbătă, 9 martie 2024. Scorpionii evită să spună lucrurilor pe nume

Balanță

Ți-ai propus să petreci mai mult timp cu persoanele dragi, așa că organizezi o seară cu prietenii. Nu este exclus să își facă apariția și persoane neinvitate, dar care vor juca un rol important în viața ta, de acum încolo.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Nu stai deloc bine la capitolul comunicare. Deși vrei să spui lucrurilor pe nume, diplomația te împiedică să faci asta. Trebuie, totuși, să ții cont că unele persoane pot fi rănite de sinceritatea ta.

Săgetător

Banii nu sunt o problemă pentru tine, așa că nu te uiți deloc pe ce îi cheltui. S-ar putea ca, la un moment dat, să ai parte de o surpriză neplăcută atunci când îți vei verifica conturile.

Capricorn

De ceva vreme, te bate gândul de a urma un curs care să te ajute să te dezvolți. Însă, cum nu ai fost prea convins, ai cerut sfaturi tuturor. Sfatul zilei pentru tine este să îți asculți mereu intuiția.

Vărsător

Deși ai vrut să pleci de la actualul loc de muncă, lucrurile iau o turnură diferită pentru tine. Vei începe să fii mult mai apreciat de superiori, iar asta te va convinge să rămâi. Mare atenție, însă, la condițiile pe care le vei impune.

Pești

Îți este dor de un prieten bun cu care nu ai mai vorbit de ceva vreme. Este ziua perfectă pentru a relua legătura cu el, așa că un apel telefonic poate face minuni pentru tine.

ADVERTISEMENT