Sport

Sfert de oră nebun în U Craiova – CFR Cluj! Păun a marcat la prima atingere de balon, Baiaram a răspuns cu un eurogol. Video

15.05.2021 | 22:02
Sfert de ora nebun in U Craiova  CFR Cluj Paun a marcat la prima atingere de balon Baiaram a raspuns cu un eurogol Video
ADVERTISEMENT

Adi Păun, mijlocaşul lui CFR Cluj, a marcat la mai puţin de un minut după ce a fost introdus pe teren de Edi Iordănescu. Ştefan Baiaram a răspuns cu un eurogol câteva minute mai târziu.

Adi Păun, gol la 45 de secunde după ce a intrat pe teren în U Craiova – CFR Cluj

CFR Cluj, echipă cu o medie de vârstă ridicată, a fost obligată de regula impusă de FRF să înceapă meciul cu doi fotbalşti sub 21 de ani. Dar, cum numai unul trebuie să se afle pe teren pe durata celor 90 de minute, Edi Iordănescu l-a înlocuit pe tânărul cu Gîdea cu mai experimentatul şi mai valorosul Adi Păun.

ADVERTISEMENT

Era minutul 3 şi 12 secunde când Păun a păşit pe gazon. Mingea se afla în posesia Craiovei, pe „6 metri“-ul lui Piglacelli, care a degajat. CFR a recuperat, a plecat spre poartă şi a obţinut un corner pe partea dreaptă de atac.

Deac a executat scurt spre nou-intratul Păun, care a întors de mai multe ori un adversar şi a tras cu stângul, în diagonală, din apropierea colţului careului de 16 metri. Nimeni nu a atins mingea, care a intrat în poarta Craiovei când cronometrul indica 3:57.

ADVERTISEMENT

De 45 de secunde a avut nevoie Adi Păun să înscris în poarta lui Mirko Pigliacelli, la primul moment în care balonul a intrat în posesia lui, într-o fază în care oltenii păreau bine aşezaţi în defensivă.

Adrian Păun a reuşit dubla în minutul 74, ducând scorul la 3-1, după ce Deac punctase cu 6 minute mai devreme. Păun a finalizat calm o acţiune de contraatac, sutând din unghi pe colţul lung.

ADVERTISEMENT

Eurogol al lui Ştefan Baiaram

Răspunsul Craiovei nu a întârziat foarte mult. Peste numai 7 minute, o altă fază care nu anunţa mare lucru s-a transformat în gol.

O minge în adâncime spre Ştefan Baiaram, care a preluat spre centrul terenului, a profitat de marcajul larg al adversarilor şi s-a întors cu faţa spre poarta lui Sadomierski.

ADVERTISEMENT

A tras cu dreptul de 25 de metri uşor lateral stânga. „Covrig“, aproape de bara din stânga portarului lui CFR, sus. Gol! Eurogol al unui jucător care respectă regula U21.

 

Universitatea Craiova – CFR Cluj 1-1 în minutul 11 şi mai rămân 80 de minute în care ambele formaţii încearcă să obţină victoria. Din nefericire pentru puștiul oltenilor, acesta nu va prinde pe teren fluierul final al lui Istvan Kovacs.

În minutul 31 al partidei de pe Oblemenco, Baiaram s-a prăbușit pe gazon acuzând dureri la gleznă. Acesta a revenit pe teren, dar nu a mai rezistat nici măcar până la pauză. În minutul 39, Marinos Ouzounidis a fost nevoit să îl schimbe pe autorul golului egalizator și l-a introdus pe Juan Camara.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea FCSB – U Craiova: 1,91 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT