Sport

Shakira divorțează de Gerard Pique! Anunț oficial făcut de cântăreață: „Regretăm să confirmăm că ne despărțim”

Este oficial. Shakira (45 de ani) și Gerard Pique (35 de ani) nu mai formează un cuplu. Artista columbiană a anunțat despărțirea de fundașul Barcelonei, cu care era împreună de 12 ani.
04.06.2022 | 15:27
Shakira divorteaza de Gerard Pique Anunt oficial facut de cantareata Regretam sa confirmam ca ne despartim
Shakira și Gerard Pique s-au despărțit. FOTO: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Shakira și Gerard Pique, unul dintre cele mai frumoase cupluri din lume în ultimul deceniu, nu vor mai fi împreună. Artista columbiană a anunțat că ea și fundașul central al Barcelonei vor divorța.

Shakira a anunțat că s-a despărțit de Gerard Pique

La doar patru zile distanță după ce în presă a apărut zvonul conform căruia Pique și-a înșelat soția, cântăreața a anunțat oficial despărțirea de fotbalistul Barcelonei.

ADVERTISEMENT

„Regretăm să confirmăm că ne despărțim. Pentru bunăstarea copiilor noștri, care sunt prioritatea noastră principală, cerem respectarea vieții private. Vă mulțumim pentru înțelegere”, este scris în comunicatul remis presei de Agenţia de PR a celebrei cântăreţe, cu acordul lui Gerad Pique.

Shakira și Pique erau împreună din anul 2010. Ei s-au cunoscut cu puțin timp înaintea Campionatului Mondial din Africa de Sud (2010), turneu final la care naționala Spaniei s-a încununat regina lumii.

ADVERTISEMENT

Cântăreața și fotbalistul au împreună doi copii, pe Milan (9 ani) și pe Sasha (6 ani).

Columbianca a ajuns cu ambulanța la spital

Deși relația dintre ei s-a răcit, Pique a fost alături de soția sa în niște clipe extrem de regrele. Recent, pe 28 mai, Shakira a ajuns pe patul de spital după ce a suferit un atac de panică.

Sud-americanca a fost transporată la spital cu ambulanța, din care nu a lipsit nici fundașul central al Barcelonei.

ADVERTISEMENT

Jurnaliștii de la Marca au scris că Shakira a fost surprinsă în lacrimi lângă o ambulanță, acolo unde primea asistență medicală. Gerard Pique a fost alături de artistă în acele clipe grele, care a ajuns apoi la Spitalul Teknon, cu ambulanța în care a urcat și stoperul în vârstă de 35 de ani.

„Pique s-a văzut de câteva ori cu o femeie tânără. Asta a provocat mutarea lui într-un alt apartament. Shakira este la curent cu aceste întâlniri. Când a aflat, a provocat un scandal imens”,au scris jurnalistele Lorena Vazquez și Laura Fa de la El Periodico, despre presupusa amantă a lui Pique.

ADVERTISEMENT