Life

Shakira, imagini rare alături de cei doi fii. Cum arată băieții cântăreței și ai lui Gerard Pique

Shakira și-a surprins fanii după ce a postat mai multe fotografii cu băieții ei, Milan și Sasha.
01.09.2021 | 17:33
Shakira imagini rare alaturi de cei doi fii Cum arata baietii cantaretei si ai lui Gerard Pique
ADVERTISEMENT

Shakira este destul de discretă atunci când vine vorba despre familia sa. Cântăreața a postat din ce în ce mai rar fotografii cu cei doi băieți pe care îi are cu fotbalistul Gerard Pique.

Aceasta și-a surprins plăcut fanii în urmă cu câteva zile, atunci când le-a arătat acestora cât de mari au crescut Milan și Sasha.

ADVERTISEMENT

Fanii au reacționat imediat și cântăreața a primit o mulțime de mesaje.

Shakira, imagini rare alături de cei doi fii. Cum arată băieții cântăreței și ai lui Gerard Pique

Artista în vârstă de 44 de ani trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu celebrul fotbalist Gerard Pique. Cuplul are doi băieți, Milan, în vărstă de 8 ani și Sasha de 6 ani.

Shakira le-a arătat de curând fanilor cât de drăguți sunt copiii săi. Sasha îi seamănă extrem de mult cântăreței, lucru pe care l-au observat imediat și fanii.

ADVERTISEMENT

Cei trei s-au distrat de minune la surfing. În trecut Shakira declara că oceanul este locul unde se simte fericită. Se pare că același lucru îl simt și băieții, care par extrem de bucuroși în fotografiile postate de mama lor.

“Ghiciți pe cine am adus la Wave Garden”, a scris Shakira în dreptul unei imagini în care apare alături de cei doi copii.

ADVERTISEMENT

“Lui Milan începe să-i placă acest lucru”, a comentat artista în dreptul unei alte fotografii.

Peste 2,5 milioane de internauți au apreciat pozele.

De ce nu se căsătoresc Shakira și Gerard Pique

Shakira și Gerard Pique s-au cunoscut în 2010, dar au anunțat oficial abia în 2011 că formează un cuplu.  Se pare că până acum nunta nu a avut loc pentru că artista a refuzat de fiecare dată. Cântăreața columbiană a declarat în repetate rânduri că preferă să aibă statutul de iubită, pentru că în acest fel fotbalistul rămâne cu picioarele pe pământ.

ADVERTISEMENT

“Avem ce este mai important. O relație, iubirea pentru celălalt și doi copii. Prefer să fiu iubita lui, prietena lui, puțin din fructul iubit. Căsătoria nu cred că este esențială pentru o relație, și nu ar schimba dragostea dintre mine și Gerard Pique. oricum dacă vreodată mă voi mărita el este alesul, spunea cântăreața în urmă cu ceva vreme pentru Glamour.

ADVERTISEMENT