Life

Shakira și-a mărturisit durerea pe rețelele de socializare, după despărțirea de Pique. „Știam că asta o să se întâmple”

Shakira și-a mărturisit durerea pe rețelele de socializare, după separarea de Pique. Ce a mărturisit artista despre despărțirea de tatăl copiilor săi.
10.10.2022 | 15:25
Shakira sia marturisit durerea pe retelele de socializare dupa despartirea de Pique Stiam ca asta o sa se intample
Shakira și-a mărturisit durerea pe rețelele de socializare, după despărțirea de Pique. Foto: colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Shakira a vorbit despre divorțul de Pique într-un nou cântec, pe care îl va lansa peste doar câteva zile. Versurile piesei vorbesc despre o durere mare pe care a resimțit-o.

Shakira și-a mărturisit durerea pe rețelele de socializare. Ce a spus despre despărțirea de Pique

Până acum, cântăreața nu a spus nimic despre despărțirea de tatăl copiilor săi, dar s-ar părea că aceasta a ales să își spună povestea prin intermediul versurilor celei mai noi piese a sa.

ADVERTISEMENT

„Monotonia” este numele melodiei în care Shakira ar putea vorbi despre divorțul de faimosul fotbalist Gerard Pique, dezvăluind astfel și o posibilă cauză. Să fi fost oare ruptura dintre ei produsă de monotonie, după 12 ani de relație?

În această piesă, Shakira spune că nu a vorbit niciodată despre acest lucru și o durea, dar în același timp știa că despărțirea era inevitabilă.

ADVERTISEMENT

„Nu am spus niciodată nimic. Dar mă durea. Eu știam că asta se va întâmpla”, a scris Shakira în mediul online, anunțând piesa.

„Nu a fost vina ta, nu a fost nici vina ta. A fost vina monotoniei”, a mai scris artista.

De asemenea, sugestivă este și imaginea publicată de artistă, cu un bărbat care calcă în picioare o inimă, de mai multe ori.

ADVERTISEMENT

Shakira și Pique s-au despărțit. Fotbalistul și-ar fi înșelat iubita cu o tânără

Shakira și Pique s-au despărțit, dar nu au vorbit prea mult despre acest subiect. Aceștia s-au rezumat la o declarație comună în care confirmau vestea că s-au separat.

„Ne pare rău să confirmăm că ne despărțim. Pentru bunăstarea copiilor noștri, care sunt prioritatea noastră, vă rugăm să ne respectați intimitatea. Vă mulțumim pentru înțelegere”, arăta un comunicat citat de presa internațională.

ADVERTISEMENT

Gerard Pique ar fi înșelat-o pe Shakira cu o femeie mult mai tânără, și decât ea, și decât el. Clara Chia Marti are 23 de ani și este studentă.

Cei doi s-au afișat oficial în public în august, când au participat la o nuntă pe Costa Brava din Catalonia, Spania, lucru care ar fi înfuriat-o teribil pe artistă.

„Gerard și Clara se văd de luni de zile. Este o studentă care lucrează și pentru el și se ocupă de organizarea evenimentelor”, a declarat o sursă apropiată celor doi pentru The Sun.

ADVERTISEMENT