Life

Shakira, siluetă de invidiat la 45 de ani. Cum se menține în formă cântăreața

Shakira, în formă maximă la 45 de ani. Ce exerciții face fosta iubită a lui Gerard Pique pentru a arăta extraordinar în lumina reflectoarelor.
25.01.2023 | 10:37
Shakira silueta de invidiat la 45 de ani Cum se mentine in forma cantareata
Shakira, în formă maximă la 45 de ani. Ce exerciții face fosta iubită a lui Gerard Pique. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Celebra artistă columbiană are o siluetă de invidiat la 45 de ani. Cum se menține în formă cântăreața care este foarte atentă la felul în care arată. Vedeta face sport foarte des și are o antrenoare pe care se bazează.

Shakira, în formă maximă la 45 de ani. Ce exerciții face fosta iubită a lui Gerard Pique

Shakira se menține în formă maximă la 45 de ani datorită mișcării. Face fitness, sport unde combină exercițiile cardio, dansul și mișcările care tonifică musculatura și o întăresc. Secretul artistei stă în câteva exerciții importante.

ADVERTISEMENT

Fosta iubită a lui Gerard Pique se bucură de un abdomen foarte bine tonifiat, după cum a dezvăluit antrenoarea sa, Anna Kaiser, care este fondatoarea și directoarea Anna Kaiser Studios. Aceasta a spus ce exerciții face vedeta în sala de antrenament.

„E ca o tocilară și adoră să învețe tot ce se poate care să aibă vreo legătură cu știința. Aduce o energie pozitivă incredibilă. Îi place antrenamentul general, dar știe că nu poate să sară nici exercițiile cardio. 

ADVERTISEMENT

Nu mai cunosc pe nimeni altcineva, căruia să i se facă foame în timp ce face exerciții abdominale!”, a spus antrenoarea, care a absolvit Academia Națională de Sport, despre Shakira, notează Daily Mail.

Shakira, antrenamente constante pentru siluetă

Shakira se antrenează constant pentru siluetă de cele mai multe ori mișcarea având loc pe ritmuri de muzică. Atunci când vedeta are de înregistrat un album alege să se antreneze în liniște, fără să fie deranjată de alte zgomote.

ADVERTISEMENT

Primul exercițiu realizat frecvent de diva columbiană prespune să stai în picioare cu șoldurile depărtate, în timp ce greutățile medii trebuie ținute în fiecare mână. Stând pe covoraș te apleci într-o parte până aproape de genunchi și apoi în alta, având greutățile în mâini. Faci 20 de astfel de aplecări.

Exercițiul numărul 2 este realizat din picioare care sunt ușor depărtate și cu greutăți ușoare în mâini. Se ridică brațele deasupra capului, apoi se coboară în timp ce-ți rotești mijlocul pe laterial și ridici genunchiul între brațe.

ADVERTISEMENT

Pe măsură ce cobori genunchiul, e foarte important să ridici ambele brațe deasupra capului din nou. Acesta este făcut de Shakira și alte vedete timp de un minut.

Al treilea exercițiu este pentru arderea grăsimii din talie. Se folosește mingea de Pilates. Picioarele și șoldurile sunt îndreptate spre colțul covorașului, în timp ce stai pe cotul drept. Se ridică brațul stâng pe măsură ce ridici ambele picioare.

Acest tip de mișcare poate fi asemănat foarte ușor cu un fel de abdomene, dar pe lateral. Te apleci pe lateral și duci brațul spre picioare în timp ce ridici picioarele spre braț. În tot acest timp abdomenul este foarte încordat.

ADVERTISEMENT
Tags: