Life

Sharon Stone, mesaj sfâșietor după moartea fratelui. Joseph a făcut atac de cord la 57 de ani

Sharon Stone, postare dureroasă după pierderea fratelui său. Joseph a murit la 57 de ani, în cursul zilei de duminică, în Pennsylvania.
15.02.2023 | 16:37
Sharon Stone mesaj sfasietor dupa moartea fratelui Joseph a facut atac de cord la 57 de ani
Sharon Stone, postare dureroasă după pierderea fratelui său. Joseph a murit la 57 de ani. Sursa foto: hepta.ro / Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Îndrăgita actriță din seria Instinct primar a distribuit un mesaj sfâșietor după moartea fratelui. Bărbatul a făcut atac de cord la 57 de ani, cunoscându-se faptul că avea probleme cu inima, vestea fiind confirmată de rudele îndoliate.

Sharon Stone, postare dureroasă după pierderea fratelui său. Joseph a murit la 57 de ani

Sharon Stone a vorbit dspre momentele cumplite prin care trece familia sa, după ce în vara lui 2021 și-a condus pe ultimul drum un nepot de numai 11 luni. Vedeta de la Hollywood și-a pierdut fratele, Joseph, la 57 de ani.

ADVERTISEMENT

Celebra actriță a dezvăluit că bărbatul a suferit un atac de cord, fără să menționeze dacă se afla internat în spital. Fratele vedetei internaționale era căsătorit cu Tasha, alături de care mai avea doi copii: Hunter și Calee.

„Acest mesaj este pentru a confirma faptul că l-am pierdut pe fratele meu Patrick Joseph Stone, care a decedat în urma unui atac de cord. Patrick a fost tatăl lui River pe care l-am pierdut la 11 luni.

ADVERTISEMENT

Ca orice familie, vă mulțumim pentru dragostea și sprijinul dumneavoastră în această perioadă de durere incomensurabilă și apreciem toate mesajele de condoleanțe”, a transmis Sharon Stone într-o filmare de pe Instagram.

Sharon Stone, doliu după pierderea fratelui său

Discursul actriței a fost încheiat în lacrimi, mai ales că nu este pentru prima oară când trece prin astfel de momente dureroase. Blondina și-a condus pe ultimul drum și un nepot, River, care a intrat în insuficiență totală de organe cu puțin timp înainte de deces.

ADVERTISEMENT

Miracolul la care s-a rugat întreaga familie nu s-a produs și micuțul de 11 luni a fost găsit în pătuț fără suflare. Soția lui Joseph Stone traversează o perioadă extrem de dureroasă și nu știe cum va arăta viața sa fără partenerul de viață.

„Simt că mi-a fost smulsă inima din piept. Patrick a plecat să fie cu micuțul nostru dulce River în jurul orei 3:30. Nu știu ce să mai zic, el era lumea mea. Sper doar să rămâneți mereu alături de mine urmărindu-i pe Hunter, Kaylee și pe mine. 

ADVERTISEMENT

Te iubesc, dragă. Dorința mea este ca acum cel puțin River să aibă tăticul său cu el și sper ca voi doi să vă distrați cel mai bine”, este o parte din mesajul transmis de soția lui Joseph Stone.

ADVERTISEMENT
Tags: