Fotbal intern

SHOW cu Bănel! Ce spune despre Gigi Becali, Sănmărtean şi James Rodriguez

Bănel Nicoliţă fostul mijlocaşul dreapta al Stelei a reuşit să se impună chiar dacă viaţa lui nu a fost una uşoară. Acesta a fost mereu admirat pentru spiritul său de sacrificiu, demn de...
28.10.2014 | 10:40
SHOW cu Banel Ce spune despre Gigi Becali Sanmartean si James Rodriguez
ADVERTISEMENT

Bănel Nicoliţă fostul mijlocaşul dreapta al Stelei a reuşit să se impună chiar dacă viaţa lui nu a fost una uşoară. Acesta a fost mereu admirat pentru spiritul său de sacrificiu, demn de un fotbalist crescut în sărăcie, şi pentru faptul că a fost dispus să muncească din greu. El a vorbit despre toate dificultăţile prin care a trecut de-a lungul vieţii, dar şi despre perioada mai puţin fastă pe care o traversează.

“Am avut două-trei oferte, n-am ajuns la un acord, trebuie să mai stau să prind o ofertă bună pentru mine şi pentru impresarul meu. Sînt trist că de 3 luni stau, nu e bine deloc pentru mine. Mă antrenez singur, cu un preparator. M-am pregătit şi în Ghencea, dar nu cu Steaua”, a declarat Bănel Nicoliţă pentru gsp.

ADVERTISEMENT

banel-nicolita

Acesta nu a luat niciodată în calcul o revenire în Liga 1,deoarece nu doreşte ca să se vorbească despre el că nu s-a acomodat în străinătate şi crede că încă mai are multe de demonstrat în campionatele din alte ţări. Mijlocaşul nu s-a simţit niciodată tratat cu dispreţ în perioada cînd juca în Franţa, deşi este de etnie rromă.

“În Franţa nu m-am simţit în niciun moment că sunt tratat  altfel fiindcă eu sînt rrom, ştiţi că era şi e discuţia asta în Franţa. Normal că rromii nu sunt bine văzuţi acolo, dar le-am explicat şi eu că unii vin să muncească şi vor să facă ceva în viaţă, alţii sînt cum sînt. Nu îmi doresc să revin în Liga 1, nu vreau să se spună despre mine că nu am reuşit să mă acomodez într-o ţară străină”.

ADVERTISEMENT

Bănel consideră că munca la cîmp l-a ajutat să ajungă un fotbalist de top din punct de vedere fizic. Fotbalistul susţine că au fost momente cînd nu avea ce să manance şi nici bani, însă nu regretă nimic din trecutul său şi crede că toate trăirile din copilărie l-au ajutat să fie un om mai bun.

“Niciodată nu o să îmi fie ruşine că sînt ţigan, că poate de multe ori nu aveam ce să mănînc, că eram sărac, că nu aveam bani. Am luptat cu mine, cu viaţa asta grea, mi-am dorit să demonstrez că pot reuşi şi pot avea un trai mai bun”.

ADVERTISEMENT

Banel îl consideră pe atacantul James Rodriguez ca fiind cel mai  bun jucător împotriva căruia a jucat şi îl aperciază foarte mult pe Sănmărtean.

“Cel mai bun jucător împotriva căruia am evoluat în franţa cred că este James Rodriguez, ăsta care e la Real acum, apoi Ibrahimovici, Berbatov şi Aubameyang. La Steaua mi-au plăcut atacanţii: Stancu, Iacob, Vali Badea, Dică, Neaga şi Thereau. Dacă Sănmărtean ar fi venit mai devreme la Steaua, cred că ar fi realizat mult mai mult în fotbal, fiindcă mi se pare un fotbalist care mîngîie mingea cînd o are la picior”.

ADVERTISEMENT

La final, Nicoliţă a vorbit şi despre relaţia avută cu patronul Stelei, Gigi Becali.

” Cred că eram favoritul lui Gigi Becali pentru că vedea că îmi dau sufletul pe teren şi aprecia asta. Cu el nu am mai vorbit de cînd a fost închis, e dureros unde a ajuns, nu este locul lui acolo la cît bine a făcut. Era genul de om care îşi dădea şi cămaşa de pe el ca să te ajute dacă erai al greu. Nu conta dacă erai jucător sau om de pe stradă, te ajuta”, declară Banel pentru aceeaşi sursă.

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: