Life

Show la concertul lui Ștefan Bănică jr. din Brașov: ”Trăiți cum vreți și cu cine vreți!” Admiratoarele l-au asaltat în fața scenei. Video

Ștefan Bănică a făcut show în timpul spectacolului susținut la Brașov. La final, cântărețul și-a îndemnat fanii să trăiască fără restricții și prejudecăți.
08.04.2022 | 17:36
Show la concertul lui Stefan Banica jr din Brasov Traiti cum vreti si cu cine vreti Admiratoarele lau asaltat in fata scenei Video
Ștefan Bănică a susținut la Brașov, primul spectacol după ridicarea restricțiilor. Sursa foto: FANATIK/arhiva personală.
ADVERTISEMENT

Super show la concertul lui Ștefan Bănică jr. care a revenit pe scenă, joi seară, 7 aprilie, spre bucuria publicului brașovean. Concertul face parte dintr-o serie de opt spectacole pe care artistul le va susține luna aceasta prin țară. Turneul este intitulat ”Te iubesc, femeie” și cuprinde încă șapte concerte. Cu acest prilej, Ștefan Bănică a cântat și noua lui melodie, ”4 zile”. Pe parcursul spectacolului, admiratoarele au venit în fața scenei pentru a face selfie-uri cu interpretul. La finalul concertului, prezentatorul emisiunii Dancing on ice, de la Antena 1, le-a mulțumit brașovenilor pentru primire, le-a spus că își dorește să fie pace și i-a îndemnat să trăiască așa cum vor.

Fanii lui Ștefan Bănică jr, în delir la concertul din Brașov

Ștefan Bănică a fost și el afectat de pandemia de coronavirus, ca majoritatea colegilor de breaslă care nu și-au mai putut desfășura activitatea în condiții normale. Deși autoritățile le-au dat voie artiștilor, pe parcursul celor doi ani de pandemie, să susțină spectacole cu o capacitate din sală ocupată în proporție de 30% sau 50%, Bănică jr. a așteptat să poată da spectacole cu sala plină ochi. Așteptarea nu a fost în zadar. Atmosfera la concertul lui Ștefan Bănică jr. de la Brașov a fost de-a dreptul incredibilă, semn că dorul a fost de ambele părți. Fanii lui Bănică au fost în delir!

ADVERTISEMENT

Ce vestimentație a purtat la concert

Cântărețul și-a încântat fanii, timp de aproape două ore, iar în cadrul concertului, ca și în celelalte ce vor urma, au putut fi ascultate marile hituri marca Ștefan Bănică, cântece mai noi sau mai vechi, așteptate de fiecare dată de public. Fanii au cântat alături de Ștefan Bănică.

Cât timp s-a aflat pe scenă, artistul a fost plin de energie și nu a stat o clipă locului. A cântat și a dansat non-stop cu chitara în brațe. La cele mai multe melodii, spectatorii au cântat împreună cu el. Atmosfera a fost una incendiară. Pe parcursul spectacolului, admiratoarele au venit în fața scenei, pentru a face selfie-uri cu interpretul. Cântărețul a purtat o pereche de pantaloni verzi fosforescenți și o cămașă de culoare neagră.

ADVERTISEMENT

”Să dea Dumnezeu să fie pace cât mai repede”

La finalul concertului, Ștefan Bănică le-a mulțumit fanilor din orașul de la poalele Tâmpei și a avut parte de o surpriză. Artistul a fost așteptat de mai mulți prieteni, pe care s-a arătat extrem de bucuros să îi revadă.

”Mulțumim, Brașov! Să ne revedem cu bine. Să dea Dumnezeu să fie pace cât mai repede. Trăiți cum vreți, viața este scurtă și merită trăită. Și eu vă sfătuiesc, ca de fiecare dată, trăiți cum vreț și cu cine vreți!”, a spus, joi seară, Ștefan Bănică, la finalul concertului de două ore, pe care l-a susținut la Sala Sporturilor ”Dumitru Popescu Colibași” din Brașov.

ADVERTISEMENT

Ștefan Bănică jr. a lansat piesa ”4 zile”

În cadrul concertului, Ștefan Bănică a cântat și noua lui piesă, intitulată sugestiv ”4 zile”, care a fost primită foarte bine de publicul său. Melodia a fost interpretată pentru prima dată într-un concert, în fața publicului.

“În noul meu cântec, “4 Zile”, regăsim eterna poveste dintre ea și el, în care viața celor doi se schimbă efectiv în 4 zile. Refrenul spune așa: “Luni ne-am întâlnit / Marți ne-am logodit / Miercuri ne-am certat / Însă joi i-am dat inelul și ne-am luat”. Sper să vă placă piesa și s-o fredonați alături de mine, atât pe youtube, unde găsiți un video lyrics, cât și în turneul din luna aprilie”, a declarat Ștefan Bănică.

ADVERTISEMENT

Are o carieră de peste 30 de ani

Ștefan Bănică este singurul artist român care susține în fiecare an câte două producții muzicale de anvergură, ambele înregistrând cea mai mare longevitate în peisajul muzical românesc: atât celebrele concerte de Crăciun -20 ani de existență, și concertele din luna martie -12 ani. Cu o carieră impresionantă, de peste 30 de ani, în muzică, film, teatru și televiziune, Ștefan Bănică este unul dintre cei mai iubiți artiști români, reprezentând un adevărat brand în industria muzicală din România.

Cântărețul este căsătorit cu Lavinia Pârva, care i-a dăruit un băiețel, pe Alexandru. Ștefan Bănică mai are un fiu, pe Radu Ștefan, din relația cu o fostă iubită, Camelia Constantinescu, și o fată, Violeta, din căsnicia cu Andreea Marin.

ADVERTISEMENT