Life

Show total marca Bitolia Gallery! La malul mării, adevăratele vedete au strălucit în ținutele Royal Couture! Video

Mamaia a fost martora unui eveniment, cu adevărat, excepțional: o prezentare de modă care a uimit pe toată lumea, marca Bitolia Gallery, show care a avut loc în cadrul Miss Black Sea.
30.08.2022 | 15:42
Oana Livia Badea și Bitolia Gallery, alături de Nomcebo Zikode - Jerusalema - și modelele care au prezentat colecția Royal Couture, au tranformat o seară în Loft, la Mamaia, într-una demnă de Hollywood / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Clubul Loft din Mamaia a fost scena celui mai spectaculos show de modă al acestei veri. Momentul, subliniat de evenimentul Miss Black Sea by Fashion TV și concertul Nomcebo Zikode, cântăreața care cântă hitul Jerusalema, a fost pus în valoare de ținutele Bitolia Gallery.

Show total, marca Bitolia Gallery, la malul mării

Oana Livia Badea, sufletul Bitolia Gallery s-a implicat personal pentru ca evenimentul să fie unul de un succes cu totul și cu totul deosebit. Concursul de frumusețe care a avut loc, în weekend, în Mamaia a fost marcat de prezentarea de modă a colecției Royal Couture.

ADVERTISEMENT

Invitati de onorare în cadrul Miss Black Sea, Bitolia Gallery și Oana Livia Badea, care a fost și membră a juriului concursului de frumusețe, au obținut și trofeul Fashion pentru ținutele haute-couture realizate.

Prezentarea de modă, una cu adevărat specială, i-a uimit pe invitații de la evenimentul din Mamaia, personalități din lumea modei, celebrități și oameni de afaceri aplaudând, la unison, apariția modelelor îmbrăcate în ținutele realizate de Oana Livia Badea.

ADVERTISEMENT

Oana Livia Badea a pregătit un show demn de Hollywood

Dar show-ul din clubul de la malul mării nu s-a limitat doar la asta. Tematica evenimentului a fost una pe măsură, Hollywood, astfel că lumina reflectoarelor a făcut ca rochiile să strălucească și la propriu, nu doar la figurat.

Invitată să cânte, Nomcebo Zikode, interpreta îndrăgitei melodii Jerusalema, s-a bucurat la maximum că a putut să admire ținutele Bitolia Gallery. De altfel, momentul, prin intermediul Fashion Tv, a putut fi urmărit de sute de milioane de oameni din toată lumea, colecția Royal Couture devenind, în acest fel, una cunoscută la nivel mondial.

ADVERTISEMENT

Concertul ținut de Nomcebo Zikode, vedeta muzicii mondiale a fost un succes total. De altfel, artista a cerut ca ținute precum cele purtate în cadrul show-ului de modele să o însoțească de-a lungul turneelor sale, rochiile opulente, dar cu maximum bun gust, impresionând-o pe interpreta hitului Jerusalema.

Prezentarea de modă Bitolia Gallery, difuzată de Fashion TV, a impresionat prin rafinament

Oana Livia Badea a petrecut ore întregi în spatele scenei pentru a se asigura că show-ul Miss Black Sea și concertul susținut de Nomcebo Zikode vor fi organizate perfect. Între timp, cu vasta sa experiență, femeia care stă în spatele succesului Bitolia Gallery a avut grijă să le sfătuiască pe modelele care urmau să îi poarte creațiile.

ADVERTISEMENT

Sfaturile, unele practice, vizând toate aspectele, de la atitudinea în timpul show-ului până la frecvența pașilor, au fost urmate întocmai de tinerele modele care îi purtau ținutele de un rafinament nemaiîntâlnit în țara noastră. Iar organizarea perfectă a făcut ca ținutele din colecția Royal Couture să strălucească, parcă, și mai mult în fața spectatorilor și a nenumăraților telespectatori care au privit imaginile difuzate de Fashion Tv.

Modelele care au avut ocazia să apară în prezentarea de modă îmbrăcate rochii cu decorațiuni scumpe, toate realizate manual, în stil Hollywood, au fost impresionate de dimensiunile fabuloase, de trene, toate fiind creații spectaculoase, la cel mai înalt nivel atunci când vine vorba de haute-couture.

Rochiile Royal Couture impresionează nu doar prin formele aparte, ci și prin culorile cu totul și cu totul deosebite, totul fiind gândit în cel mai mic amănunt pentru ca jocul luminilor să se potrivească perfect cu cel al proporțiilor și rafinamentului.

Așa cum i-a obișnuit deja admiratorii nenumărați în ceea ce privește stilul în modă, Oana Livia Badea a apărut, la finalul prezentării de modă, purtând o rochie superbă din cadrul colecției care i-a făcut pe spectatori să aplaude însuflețiți inspirația celei care însuflețește Bitolia Gallery.

Oana Livia Badea și Nomcebo Zikode, prietenie unită de bun gust, modă și dragostea pentru animale

Nomcebo Zikode, interpreta hitului mondial Jerusalema, și Oana Livia Badea s-au cunoscut în urmă cu câteva zile, dar cele două au devenit imediat apropiate. Unite de bun gust și de pasiunea pentru modă, cele două au petrecut ore întregi la Bitolia Gallery, acolo unde artista și-a ales nenumărate ținute pentru a străluci pe scenă.

Prietenia dintre carismatica creatoare de modă și sufletul din spatele rafinamentului ce caracterizează Bitolia Gallery și cântăreața la nivel mondial a fost întărită și de dragostea lor pentru animale.

De altfel, Nomcebo Zikode i-a cerut Oanei Livia Badea un puiuț de pomeranian, cățeii care o însoțesc pe designer peste tot și care, așa cum era de așteptat, nu au lipsit nici de la opulentul eveniment care a avut loc la Mamaia. Desigur, cum una dintre cățelușe urmează să nască, dorința artistei este pe cale să se și îndeplinească.

ADVERTISEMENT
Tags: