Life

Și-a comandat noul iPhone, dar a luat o țeapă de zile mari. Ce a putut să pățească un client: ”Am știut imediat că nu este bine”

Și-a cumpărat cel mai recent iPhone, dar a fost tras pe sfoară. Prin ce a trecut un cumpărător. A povestit întreaga experiență.
21.11.2023 | 10:50
Sia comandat noul iPhone dar a luat o teapa de zile mari Ce a putut sa pateasca un client Am stiut imediat ca nu este bine
Și-a cumpărat cel mai recent iPhone, dar a fost tras pe sfoară. Prin ce a trecut un cumpărător. A povestit întreaga experiență. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Și-a comandat noul iPhone, dar a luat o țeapă de zile mari. Ce a putut să pățească un client. A știut imediat că nu este bine. Cum a fost păcălit cetățeanul care a scos din buzunar o sumă considerabilă pentru smartphone.

Și-a cumpărat cel mai recent iPhone, dar a fost tras pe sfoară. Prin ce a trecut un cumpărător. A povestit întreaga experiență

Și-a cumpărat cel mai recent iPhone, dar a fost instant tras pe sfoară. Prin ce a trecut un cumpărător. A povestit întreaga experiență pe social media, unde a primit numeroase reacții de la persoane din lumea întreagă.

ADVERTISEMENT

Un fan al brandului Apple a dezvăluit că a rămas surprins când a realizat ce telefon mobil a primit în colet, deși comanda sa a fost plasată direct din site-ul companiei americane, de la un sediu din Marea Britanie.

A urmărit totul, a primit mai multe e-mailuri de confirmare și detalii de urmărire de la firma de curierat. Din păcate, atunci când a despachetat pachetul, în propria casă, a realizat că nu a primit smartphone-ul pe care îl aștepta, ci un fake.

ADVERTISEMENT

„Sâmbătă mi-a fost livrat acest pachet – comanda a fost făcută direct prin site-ul Apple din Marea Britanie și urmărirea a fost toată legitimă. Odată ce mi-a sosit coletul… am știut imediat că nu este bine.

Am deschis cutia și primul lucru pe care l-am observat a fost protecția de ecran, primul gând care mi-au trecut prin minte a fost: mi s-a trimis un retur? Următorul lucru pe care l-am văzut la pornire a fost ecranul. 

ADVERTISEMENT

Ecranul luminează zona neagră într-un mod care în mod clar nu este OLED, iar partea de jos sugerează că este ceva greșit pentru telefon. Am fost întâmpinat cu un proces de configurare foarte slab.

Imediat am observat că este, de fapt, un dispozitiv Android. Poate că l-a convins pe bunicul meu, dar eu mi-am dat seama foarte repede că este un fake”, a povestit clientul pe Internet, conform The Sun.

ADVERTISEMENT

Cumpărătorul a achitat suma de 1.200 de lire sterline pentru noul iPhone care s-a dovedit că nu are piese originale. Ulterior, acesta a depus o plângere la Apple și așteaptă un răspuns din partea renumitei companii.

În prezent, nu se știe dacă coletul care conținea telefonul real a fost schimbat cu unul fals sau dacă a fost o eroare a furnizorului. Firma de curierat a transmis că cutia a fost sigilată corespunzător și nu a fost niciodată deschisă sau manipulată.

Care este diferența dintre un iPhone original și unul fals

Foarte multe persoane nu știu care este diferența dintre un iPhone original și unul fals, însă specialiștii vin cu câteva lucruri importante pe care trebuie să le luăm în calcul de fiecare dată. Cel bun are carcasă și componente care nu par ieftine.

Greutatea telefonului trebuie verificată neapărat, modul în care arată carcasa, dar și cum sunt poziționate butoanele. De asemenea, toate dispozitivele originale au număr de serie sau IMEI, care se poate verifica foarte simplu.

Pentru a verifica numărul se accesează Settings > General > About. Aici se caută numărul IMEI. În cazul în care nu apare, atunci cel mai probabil este vorba de un fals. Totodată, e foarte important să se verifice sistemul de operare iOS.

ADVERTISEMENT
Tags: