Life

Și-a cumpărat o casă în Bulgaria cu aproape 3.500 de euro, iar acum trăiește un coșmar. Povestea neașteptată a unui bărbat

Și-a cumpărat o casă în Bulgaria cu aproape 3.500 de euro, însă ce a urmat apoi l-a luat prin surprindere. Ce a putut să pățească un bărbat?
17.10.2023 | 23:42
Sia cumparat o casa in Bulgaria cu aproape 3500 de euro iar acum traieste un cosmar Povestea neasteptata a unui barbat
Și-a cumpărat o casă în Bulgaria cu nici 3.000 de euro, iar acum trăiește un coșmar. Sursă foto: The Sun/ colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Și-a cumpărat o casă în Bulgaria cu aproape 3.500 de euro și credea că a dat lovitura. Povestea unui bărbat a devenit virală pe internet. Simte că a ajuns la capătul puterilor și trăiește un adevărat coșmar după decizia luată.

Și-a cumpărat o casă în Bulgaria cu aproape 3.500 de euro, iar acum trăiește un coșmar

Litoralul bulgăresc a devenit din ce în ce mai apreciat în Europa. Este extrem de accesibil și de altfel și românii aleg să meargă aici. Iată că un bărbat a vrut să facă o investiție, dar nu știa ce îl așteaptă.

ADVERTISEMENT

Rob Davies și-a cumpărat o casă în Bulgaria cu aproape 3.500 de euro, de pe eBay. Nu avea să știe însă la ce provocare va fi supus. El locuiește în Marea Britanie, iar achiziția e făcută la mai bine de 3.000 de kilometri distanță.

Tot aici, bărbatul a mai luat alte două case pentru cei doi băieți ai săi. Avea un vis măreț până când coșmar a început. A început să renoveze casa, podelele fiind pline de noroi. Ulterior, tavanul casei s-a prăbușit.

ADVERTISEMENT

Ce s-a întâmplat când a început renovarea

Rob Davies a povestit totul la emisiunea “Help! We Bought A Village”, arată The Sun. De meserie curier, bărbatul în vârstă de 35 de ani încearcă să își păstreze calmul. Speră că după ce va finaliza totul, lucrurile vor fi mai bine.

Nu avea suficienți bani să cumpere o proprietate în Marea Britanie. Astfel, o casă în Bulgaria a fost ceva mult mai avantajos. Este situată în Golyamo Krushevo, un loc liniștit cu peisaje pe măsură.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă știe că are de muncit enorm, face totul pentru copiii săi. Speră ca la un moment dat Bulgaria să devină mai apreciată, iar oamenii să fie interesați să vină aici în vacanță.

“Viaţa este despre a accepta pariul, şi eu am de gând să joc mâna asta. Probabil nu voi vedea profit în timpul vieţii, dar o fac pentru copiii mei. Sper ca Bulgaria să ajungă la fel ca Spania.

ADVERTISEMENT

Casele erau ieftine înainte ca toată lumea să vină în vacanţă acolo. Acum nu mai găseşti nimic la un preţ mai mic de şase cifre”, a declarat el pentru The Sun.

Cum a ajuns să cumpere bărbatul locuința

Cum arată această casă din Bulgaria? Are 6 camere, iar bărbatul a cumpărat-o de pe eBay în luna februarie a anului trecut pentru doar 3.000 de lire sterline. Casa nu avea nici curent, nici încălzire, ferestre, sau centrală.

De asemena, aceasta nu are nici toaletă sau bucătărie, iar podelele sunt de pământ. Când tavanul s-a destrămat și el, bărbatul a suferit un șoc. Chiar și așa, reușește să fie optimist.

Și-a făcut calculele și spune că va plăti undeva la 20.000 de lire sterline pentru a reabilita locul. Va apela și la profesioniști, va fi ajutat și de familie, iar proiectul ar putea să dureze chiar și cinci ani, având în vedere distanța.

Menționăm faptul că Golyamo Krushevo este situat în apropierea graniței cu Turcia și este și aproape de plajă. Totodată, aeroportul este la doar o oră distanță cu mașina, iar locul nu este aglomerat.

Odată ce casa va fi restaurată, bărbatul spune că vrea să se mute aici cu familia. Vede potențial în acest loc, unde de altfel mai deține alte două locuințe pe care vrea să le lase moștenire copiilor săi.

ADVERTISEMENT