Life

Și-a distrus familia după ce a câștigat la loto: “Cel mai rău lucru care ni s-a întâmplat vreodată”

Bărbatul care și-a distrus familia după ce a câștigat la loto. Povestea a ajuns în fața instanței. Cum a pornit și cum s-a încheiat totul?
29.03.2024 | 21:13
Sia distrus familia dupa ce a castigat la loto Cel mai rau lucru care ni sa intamplat vreodata
Cum a provocat acest bărbat ceartă în familia sa după ce a câștigat la loto. Sursa foto: The Courier Mail, loto.ro, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cine a spus că banii n-aduc fericirea, a avut dreptate! Un bărbat a ajuns la o mare neînțelegere cu familia, după ce a câștigat un premiu uriaș la loto. Cazul a ajuns în fața instanței, iar judecătorii au pronunțat o decizie.

Bărbatul care și-a pus familia în cap după ce a câștigat la loto. Cazul a ajuns în instanță

John Bampton, un bătrân din statul Queensland, din nord-estul Australiei, a iscat un conflict major între el și copiii lui, după ce a cumpărat bilet la loto și a câștigat un mare premiu, aproape un milion de dolari australieni, 596.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Totul a început în anul 2018, când John Bampton a refuzat să-și împartă suma colosală cu familia sa, mai exact cu copiii lui. Sue Vourlides, fiica bărbatului, în vârstă de 69 de ani, a fost cea mai supărată pe tatăl ei.

John Bampton nu a vrut să-i dea niciun ban fetei sale, invocând drept motiv acela că nu-și agreează ginerele și că, astfel, nu și-ar dori sub nicio formă ca acesta să se bucure de banii pe care el i-a primit de la loteria de unde a achiziționat biletul, iată, câștigător.

ADVERTISEMENT

Bătrânul a acceptat cu greu să-i dea bani fiicei. După trei ani, i-a cerut înapoi

După șase luni de insistențe, John Bampton cedează rugăminților lui Sue Vourlides și acceptă să-i înmâneze acesteia aproape jumătate din suma încasată. Însă, mai târziu, adică peste trei ani, în 2021, bătrânul s-a răzgândit.

În 2021, John Bampton  i-a cerut banii înapoi lui Sue Vourlides, pe motiv că l-a șantajat împreună cu soțul ei, pentru a le ceda din averea sa. Atât de mult s-au încins spiritele, încât problema a ajuns la judecătorie.

ADVERTISEMENT

Cazul a fost judecat la Tribunalul din Brisbane, iar magistrații au pronunțat ca decizie, de curând, faptul că Bampton este responsabil de întreaga situație conflictuală. Asta din cauză că el a făcut toate demersurile în cunoștință de cauză, nesuferind de vreo tulburare mintală, care să dovedească faptul că era ușor de manipulat.

Bătrânul nu a fost de acord cu hotărârea instanței și a atacat-o cu apel. I se pare nedrept ceea ce i se întâmplă, fiindcă în momentul de față nu mai are niciun ban din premiul de care a beneficiat în 2018, de la loto.

ADVERTISEMENT

Instanța i-a dat dreptate fiicei, dar aceasta nu se bucură

Până să-și cheltuiască tot câștigul, John Bampton a mai reușit să-și mai cumpere o casă, alături de fiul lui, Larry, în valoare de 305.000 de euro. De altfel, fiica lui nu s-a bucurat de ceea ce au pronunțat judecătorii, considerând că premiul tatălui nu a făcut decât să le distrugă viețile și familiile.

”Nimeni n-a ieșit câștigător din asta, doar i-a distrus pe toți membrii familiei. Cel mai rău lucru care ni s-a întâmplat vreodată a fost că a câștigat milionul de dolari”, a declarat Sue Vourlides, potrivit The Australian.

ADVERTISEMENT