Life

Un clujean a dat lovitura la Loto. A câștigat 3 premii într-o singură zi

Un clujean a reușit să dea lovitura la Loto. Acesta a câștigat 3 premii într-o singură zi. Câți bani a plătit pentru bilet?
15.03.2024 | 10:11
Un clujean a dat lovitura la Loto A castigat 3 premii intro singura zi
Un clujean a câștigat 3 premii la Loto într-o singură zi. Sursa foto: Hepta, Pixabay/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un clujean a dat lovitura la Loto și a reușit să câștige, într-o singură zi, 3 premii. Biletul achiziționat nu a fost deloc scump, dar i-a adus un mare câștig.

Un clujean a câștigat 3 premii la Loto, într-o singură zi

Joi, 14 martie, un jucător la loto a avut parte de trei premii în cadrul aceleiași extrageri, într-o agenție Loto din Cluj-Napoca. Acesta a achiziționat un bilet cu 20,5 lei, însă premiul obținut a fost mult mai mare.

ADVERTISEMENT

Acesta a câștigat marele premiu la Joker, de categoria I, în valoare de peste 5,86 milioane de euro, adică 29.133.971,54 de lei, după cum se arată în anunțul Loteriei Române de pe pagina de Facebook.

Biletul a fost completat cu trei variante la Joker și  variantă la Noroc Plus. A fost achiziționat de la agenția 12-021 din Cluj-Napoca. De asemenea, clujeanul a mai câștigat două premii de categoria a II-a, fiecare dintre ele evaluat la 111.943,19 lei, ceea ce înseamnă peste 22.500 de euro.

ADVERTISEMENT

Acest câștig la Joker este primul de categoria I din 2024. Nu este, totuși, singurul câștig mare din ultima perioadă. La tragerile de duminică, o femeie a reușit să dea lovitura la categoria Noroc.

Femeia a câștigat premiul în valoare de 47.164,68 lei, dar a luat o decizie neașteptată înainte de a merge la agenția Loto. De obicei, aceasta avea deja numerele ei alese de dinainte, dar a decis altceva atunci când a ajuns la agenție.

ADVERTISEMENT

Astfel, românca a ales de pe panou un bilet deja completat. A avut o mare surpriză atunci când a văzut că numerele respective au fost cele câștigătoare din extragerea respectivă.

Pe 25 februarie 2024, un bărbat de 45 de ani din Pitești a avut și el parte de un câștig colosal. Românul a intrat în posesia premiului de peste 7 milioane de euro, la categoria I a tragerilor 6/49.

ADVERTISEMENT

Ștefan Mandel, românul care a câștigat de 14 ori la Loto

Ștefan Mandel, matematician și econom9st român, a reușit să câștige la Loto de 14 ori datorită unei scheme pe care chiar el a inventat-o. Acesta a acumulat milioane de dolari în urma câștigurilor sale, motiv pentru care a ajuns în vizorul FBI și CIA.

Metoda sa de câștig a fost cercetată, însă r0mânul nu a fost acuzat. Cu toate acestea, metoda a devenit ilegală pe plan internațional. A folosit această schemă pentru a câștiga la Loto în România, Israel, SUA și Australia.

În prezent, metoda este imposibilă, deoarece au apărut schimbări legislative între timp. Algoritmul exact pe care l-a utilizat nu a fost dezvăluit niciodată.

ADVERTISEMENT
Tags: