Sport

Și-a îngropat cariera Dică? “Când ți-e foame, mănânci și castraveți murați”

Dumitru Dragomir a vorbit despre cariera lui Nicolae Dică. Nea Mitică este de părere că fostul antrenor de la FCU nu și-a făcut bine alegerile.
31.08.2023 | 19:58
Sia ingropat cariera Dica Cand tie foame mananci si castraveti murati
Dumitru Dragomir a vorbit despre cariera lui Nicolae Dică. Nea Mitică este de părere că fostul antrenor de la FCU nu și-a făcut bine alegerile. FOTO: SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Nea Mitică a vorbit despre cariera lui Nicolae Dică. Dumitru Dragomir este de părere că fostul tehnician de la FC U Craiova nu și-a făcut bine alegerile profesionale din ultimul timp, iar acest lucru îi va dăuna carierei de antrenor.

Nea Mitică, despre cariera lui Dică: “Când ți-e foame, mănânci și castraveți murați”

La MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ, Dumitru Dragomir a vorbit despre cariera lui Nicolae Dică. Fostul șef al LPF crede despre Dică că este un antrenor bun, dar care nu știe să își aleagă echipele. Nea Mitică l-a dat ca exemplu pe Șumudică, care nu a acceptat condițiile de la FCU.

ADVERTISEMENT

“Dică este un antrenor foarte bun, dar nu știe să își aleagă echipele. El crede că dacă se duce undeva, unde este un rahat, vrea să facă bici. Nu poate, că tot în rahat se întoarce. Este și un băiat bun. Eu dacă aș fi patron, l-aș lua și l-aș sprijini.

Când ți-e foame, mănânci și castraveți murați fără pâine. Dacă nu ți-e foame, cum e Șumudică, faci valuri și îți păstrezi demnitatea. Altfel, îți mănâncă alții demnitatea. Pe Dică l-au distrus, el fiind nevinovat. Lasă-l să vezi ce poate, lasă-l un an sau măcar șase luni.”, a declarat Dumitru Dragomir.

ADVERTISEMENT

Nea Mitică, impresarul lui Șumudică

Nea Mitică a vorbit și despre momentul lui Șumudică de la FC U Craiova. Dumitru Dragomir este de părere că Marius Șumudică a cerut o clauză mult prea mică pentru cât de imprevizibil este Adrian Mititelu.

“Au greșit că nu i-au luat pe amândoi. Cum să declari că nu pui în contract 300.000 de euro dacă îi dai afară. Păi ei vor să îi dea afară și după două săptămâni. Își bat joc de viața și de cariera lui (n.r. a lui Șumudică).

ADVERTISEMENT

Eu le ziceam să îmi dea garanție 10 milioane de euro. Garanția că nu își bate joc. Să fiu sigur că nu mă dă afară. După un șpriț cu prietenii se lasă influențat și ar fi putut să îl dea afară. Păi și ce să facă după, că îi distrugea cariera, familia, tot. L-a distrus pe Dică.”, a spus fostul șef LPF, MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ.

Dragomir: “Fac experimente la Craiova”

Nea Mitică a mai vorbit, la emisiunea care îi poartă numele și despre Florin Prunea. Dumitru Dragomir a spus despre fostul portar că ar fi fost un președinte foarte bun pentru FCU: “Eu cu Prunea m-am certat, dar el e un conducător trăznet. Are personalitate, are sânge în instalație, mie îmi place de el. Iar Șumudică e în primii 5 antrenori ai țării. Cu toți ăștia bătrânii, cei sclipitori, e cu ăștia buni.

ADVERTISEMENT

A dat dovadă că are și el sânge în instalație și că nu a acceptat să nu îi dea garanția că nu îl dă afară. Păi trebuia să îl lase șase luni sau un an să arate ce poate, că lua echipa de pe penultimul loc. Dacă o ducea pe locul 8, 9 sau 10, era o performanță. Ei acum fac experimente.”

ADVERTISEMENT