News

O triplă crimă zguduie Italia: un bărbat și-a ucis soția, fiul și soacra, apoi s-a sinucis

O crimă triplă petrecută la mijlocul acestei săptămâni zguduie Italia. Un bărbat din Alessandria și-a ucis soția, fiul și soacra, apoi s-a sinucis.
28.09.2023 | 19:28
O tripla crima zguduie Italia un barbat sia ucis sotia fiul si soacra apoi sa sinucis
Italia, cutremurată de o crimă triplă: un bărbat și-a ucis soția, fiul și soacra, apoi s-a sinucis. Sursa foto: unionesarda.it / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Italia este în stare de șoc după o crimă triplă petrecută în orașul Alessandria. Un bărbat de 66 de ani, inginer de profesie, a comis o serie de omucideri în familie, înainte de a se sinucide.

Italia, cutremurată de o crimă triplă: un bărbat și-a ucis soția, fiul și soacra, apoi s-a sinucis

Cu numele lui Martino Benzi s-au deschis toate știrile apărute în ultimele 24 de ore în Italia. Miercuri, 27 septembrie 2023, individul și-a ucis toate rudele, apoi a decis să-și ia viața.

ADVERTISEMENT

Într-o primă fază, bărbatul de 66 de ani și-a ucis soția, Monica, în vârstă de 55 de ani, și pe fiul lor Matteo, de 17 ani. După ce și-a înjunghiat mortal familia, a mers la centrul de tratament și reabilitare Divina Providence din Alessandria.

Ajuns aici, el și-a ucis și soacra. Carla Schiffo avea vârsta de 80 de ani. La puțin timp, bărbatul italian s-a sinucis în curtea căminului de bătrâni. Poliția italiană a demarat investigațiile după ce a fost alertată cu privire la tragedia de la căminul ”Divina Provvidenza”, scrie site-ul Italy24News.

ADVERTISEMENT

Criminaliștii au ajuns rapid la locuința italianului pentru a o informa pe soție de cele întâmplate. Aici au descoperit imagini șocante. În casă au găsit corpurile neînsuflețite ale soției și fiului.

Cine era Martino Benzi

Martino Benzi urma să împlinească 67 de ani peste doar câteva zile. El era absolvent al Facultății de Politehnică din Torino și în prezent era proprietarul unui centru de consultanță informatică. Se ocupa de proiectarea și realizarea de site-uri web.

ADVERTISEMENT

Soția sa, Monica Berta, născută în 1968, lucra la Valenza Po. Aceasta a avut de înfruntat în ultimii ani o boală gravă care a necesitat o lungă perioadă de spitalizare. Fiul lor, Martino, studia la Liceul Itis Alessandro Volta.

Presa din Italia relatează un pasaj din pagina autobiografică disponibilă pe site-ul lui Martino Benzi. Aici, el i-a dedicat un pasaj nașterii fiului său: ”În mai 2006 mi s-a născut un copil frumos, la vârsta când unii dintre prietenii din copilărie au devenit bunici”.

ADVERTISEMENT

În casa criminalului, anchetatorii italieni au descoperit mai multe înscrisuri care fac aluzie la intențiile sale. Cu toate acestea, niciuna dintre ele nu clarifică motivele care l-au condus la comiterea acestei tragedii. ”Sunt ruinat”, ar fi scris el într-un caiet.

ADVERTISEMENT
Tags: