Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

“Și-a luat antrenor personal!” Tricolorul care e disperat să prindă lotul de Euro 2024

Andrei Vochin a dezvăluit că un tricolor face tot ce îi stă în putință pentru a ajunge la EURO 2024: și-a luat un antrenor personal pentru a fi în formă la turneul final din Germania.
31.03.2024 | 08:30
Sia luat antrenor personal Tricolorul care e disperat sa prinda lotul de Euro 2024
„Și-a luat antrenor personal” Tricolorul care e disperat să prindă lotul de Euro. Sursă foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu, selecționerul României, are parte de o surpriză plăcută din partea lui Denis Alibec. Chiar dacă jucătorul român a ratat o uriașă ocazie în partida Columbia – România 3-2, atacantul celor de la Muaither SC trage tare pentru a ajunge la EURO, luându-și până și un antrenor personal pentru a se antrena în plus.

Andrei Vochin a analizat prestația lui Denis Alibec din partida Columbia – România 3-2: „Săracu’.. se chinuie, încearcă”

Andrei Vochin, expertul FANATIK, este de părere că antrenorul personal pe care și l-a luat Denis Alibec, nu-l poate ajuta suficient în a se pregăti cum trebuie pentru EURO 2024.

ADVERTISEMENT

„Denis Alibec e conștient de chestia asta. E o problemă mare că în Qatar campionatul se termină în Aprilie. Două luni nu va juca. În afara antrenamentelor pe care le face acolo, mă rog, la ce nivel or fi antrenamentele, cred că și-a dat și el seama că are nevoie de un antrenor personal.

Se antrenează în plus tocmai în ideea asta de-a prinde EURO. El, săracu, se chinuie, încearcă, dar se pare că la ce a arată aseară pe teren ( n.r – în partida Columbia – România), nu e suficient.”, a declarat Andrei Vochin la FANATIK SUPERLIGA, emisiune ce poate fi urmărită live pe site-ul FANTIK.RO

ADVERTISEMENT

Andrei Vochin: „Dacă nu ești într-un campionat puternic, nu ai cum să rămâi la un anumit nivel”

Andrei Vochin, unul dintre cei mai reputați jurnaliști sportivi din România, este de părere că Denis Alibec, jucătorul care va fi şomer timp de două luni până la EURO 2024, aşa cum FANATIK a dezvăluit în premieră, şi va juca la turneul final doar dacă este într-o formă fizică bună, nu are cum să-și îmbunătățească nivelul într-un campionat precum cel din Qatar.

„Dacă nu ești într-un campionat puternic, dacă nu poți să te antrenezi bine, forma ta scade, nu are cum să rămână la un anumit nivel, tu nu ai cum să rămâi la un anumit nivel.

ADVERTISEMENT

Din păcate, de problemele astea Edi ( n-r. Iordănescu) se lovește în perioada asta. E foarte dificil să-i lași deoparte pe cei care nu joacă.

Cum ar fi fost acuma să nu-l convoci pe Ianis la națională? Și Ianis îți arată, atât cât joacâ, că aduce un plus echipei naționale”, a mai adăugat jurnalistul la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Denis Alibec a strâns 16 meciuri la qatarezi, reușind să marcheze doar patru goluri. Fostul atacant al lui Gică Hagi și a trecut în cont și două pase decisive.

Marea problemă a lui Denis Alibec înainte de EURO 2024

ADVERTISEMENT