Life

Și-a montat o cameră ascunsă în bucătărie, iar ce a urmat a fost șocant. Ce a putut să observe o femeie în propria casă

A pus o cameră minusculă în bucătărie și răspunsul i-a dat viața peste cap. Descoperirea făcută de o femeie în locuința sa.
27.02.2024 | 23:26
Sia montat o camera ascunsa in bucatarie iar ce a urmat a fost socant Ce a putut sa observe o femeie in propria casa
A pus o cameră minusculă în bucătărie și răspunsul i-a dat viața peste cap. Descoperirea făcută de o femeie în locuința sa. Sursa foto: freepik.com
ADVERTISEMENT

Și-a montat o cameră ascunsă în bucătărie, iar ce a urmat a fost șocant. Ce a putut să observe o femeie în propria casă. Totul a luat o turnură neașteptată în clipa în care i-a dat soțului o veste ce ar fi trebuit să-l bucure.

A pus o cameră minusculă în bucătărie și răspunsul i-a dat viața peste cap. Descoperirea făcută de o femeie în locuința sa

A pus o cameră minusculă în bucătărie și răspunsul i-a dat viața peste cap. Descoperirea făcută de o femeie în locuința sa. Catherine Herring, originară din Texas, Statele Unite ale Americii, a povestit prin ce a trecut.

ADVERTISEMENT

Mama a doi copii a început să se simtă rău în primăvara lui 2022 când mergea la ședințe de terapie cu partenerul de viață, alături de care urma să devină părinte pentru a treia oară. Totul a plecat de la vestea că este însărcinată din nou.

La scurtă vreme după această dezvăluire a observat că soțul său, Mason Herring, cu care anterior avusese mai multe probleme, începe să se schimbe, Bărbatul a devenit mult mai atent la nevoile partenerei sale de viață.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, îi aducea micul dejun în pat și o sfătuia să bea cât mai multă apă. La un moment dat a observat că apa din paharul oferit era cam tulbure. Acest lucru a făcut-o să instaleze mai multe camere în casă, una dintre ele fiind montată chiar în bucătărie.

„Am vrut cu disperare să mă înșel. Am vrut să existe o altă explicație pentru că aera vorba de soțul meu pe care îl iubeam, îl adoram și cu care am copii. Dar instinctul mi-a spus că ceva nu e în regulă. 

ADVERTISEMENT

Simțeam că trebuie să mă protejez și că trebuie doar să mă asigur că nu știe că bănuiesc ceva. Chiar am simțit că acesta era singurul mod în care puteam aduna dovezi”, a declarat Catherine Herring, potrivit thedailybeast.com.

Ce a aflat Catherine Herring despre soțul său

Catherine Herring a angajat și un detectiv particular pentru a aduna mai multe dovezi împotriva soțului care se presupunea că îi pune ceva în băutură. Femeia a trimis la laborator mai multe pahare și sticle pentru a afla adevărul.

ADVERTISEMENT

A ajuns să fie internată de mai multe ori în spital după ce ingera substanța necunoscută. Din fericire, a acționat în mod inteligent și într-o zi a văzut pe camera ascunsă în bucătărie ce îi punea partenerul în apă.

L-a surprins cu o pungă din plastic plină cu o pulbere albă. Nu a stat pe gânduri și a mers imediat la poliție pentru a-l reclama pentru fapta sa. Departamentul de Poliție din Houston i-a confirmat suspiciunile pe care le avea legat de otrăvire.

Se pare că bărbatul nu era de acord cu faptul că soția sa era însărcinată pentru a treia oară. Acesta este motivul pentru care îi punea în băutură un medicament pentru avort, care a fost găsit mai târziu în gunoi. Bărbatul a fost arestat și condamnat la 180 de zile de închisoare.

Cu toate acestea femeia crede că nu i s-a făcut dreptate pentru chinul prin care a trecut. A fost otrăvită de 7 ori, bebelușul venind pe lume cu mai multe probleme medicale. Fetița are întârzieri de dezvoltare, folosește o sondă pentru a mânca și face terapie de opt ori pe săptămână.

ADVERTISEMENT