Life

A instalat o cameră ascunsă în bucătărie și a rămas șocat. Ce-i punea soția în mâncare e ireal. Poliția a arestat-o imediat pe femeie

Un bărbat a instalat o cameră ascunsă în bucătărie, dar a rămas șocat. Acesta a descoperit ce îi punea soția în mâncare și băutură.
16.07.2023 | 16:00
A instalat o camera ascunsa in bucatarie si a ramas socat Cei punea sotia in mancare e ireal Politia a arestato imediat pe femeie
Ce a descoperit un bărbat după ce a instalat o cameră ascunsă în bucătărie. Sursa foto: Freepik
ADVERTISEMENT

Un bărbat a instalat o cameră ascunsă în bucătărie și a rămas șocat după ce a văzut ce îi punea soția în mâncare. Femeia a fost arestată imediat, iar bărbatul a depus cererea de divorț.

Ce a descoperit un bărbat după ce a instalat o cameră ascunsă în bucătărie

Bărbatul suspecta că este ceva în neregulă. Astfel, a decis să instaleze o cameră ascunsă pentru a vedea ce îi pune partenera sa de viață, medic dermatolog, în mâncare.

ADVERTISEMENT

Jack Chen a instalat camera după ce s-a îmbolnăvit. Acesta a realizat că limonada fierbinte pe care o bea zilnic avea un gust ciudat. A descoperit, ulterior, că femeia cu care era căsătorit de 10 ani îi otrăvea băuturile, după cum arată documentele din instanță.

Atunci când a privit filmările, Jack a văzut cum soția sa, Yue “Emily” Yu îi punea soluție pentru desfundarea țevilor în băutură și mâncare. Acesta a mers cu filmarea la poliția din Irvine, Orange County.

ADVERTISEMENT

Femeia în vârstă de 45 de ani a fost arestată chiar în fața cabinetului ei dermatologic. A fost eliberată a doua zi, după ce a depus o cauțiune de 30.000 de dolari.

Bărbatul “a fost otrăvit o perioadă semnificativă de timp”, după cum a declarat locotenentul Bill Bingham de la poliția din Irvine. Acesta s-a dus la consultații atunci când starea deja i se deteriorase destul de mult.

ADVERTISEMENT

Femeia și-ar fi abuzat și copiii

Soțul femeii, care este medic radiolog, susține că aceasta l-a abuzat fizic și verbal. Mai mult, și cei doi copii pe care îi au împreună au fost abuzați. În trecut, Jack a solicitat un ordin de restricție împotriva ei.

“Când Emily devine frustrată și țipă la copii, folosește în mod obișnuit o expresie chineză care se traduce prin ‘du-te să mori’. (…) De asemenea, le spune copiilor: ‘ai probleme cu capul/ ești bolnav la cap/ dă-te d…u’/ prostule/ du-te d…i din fața mea’”, a spus Jack Chen în instanță, potrivit The Independent.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a suferit “răni interne serioase” după ce a consumat băutura ce conținea produsul de curățare. Jack a obținut un ordin de restricție temporar, iar apoi a înaintat divorțul de soția sa.

Cei doi s-au cunoscut în 2011 și s-au căsătorit în 2012. După nașterea celor doi copii, în 2013 și 2014, Jack a observat o schimbare în comportamentul femeii. Copiii cuplului au fost abuzați de femeie de când erau mici.

ADVERTISEMENT