News

Un cuplu a cumpărat o casă fară s-o viziteze înainte și a găsit în baie o ușă secretă. Bărbatul a trăit un șoc, ce se afla în camera ascunsă

Steven și Carolyn Sparks au cumpărat, recent, o proprietate în localitatea Brighton, fără să știe că imobilul ascunde un secret terifiant.
02.10.2022 | 15:33
Un cuplu a cumparat o casa fara so viziteze inainte si a gasit in baie o usa secreta Barbatul a trait un soc ce se afla in camera ascunsa
Camera descoperită de cei doi britanici are ieșire în toaleta de la parter, iar accesul se face printr-o ușă ascunsă / Sursa foto: Daily Mail
ADVERTISEMENT

În timpul lucrărilor de renovare, soții Sparks au descoperit o ușă secretă care pornea din baie și cobora într-un subsol care nu apărea în proiectul de arhitectură al casei.

Descoperire tulburătoare în subsolul casei

Ce e mai ciudat, abia acum urmează. Sub casă, a fost construită o cameră extrem de strâmtă, în care se afla un pat metalic ruginit, care pare să fi aparținut unui copil. Încăperea este atât de înfricoșătoare încât a devenit decor al unui film horror experimental pe care fiica celor doi vrea să-l filmeze aici.

ADVERTISEMENT

Cel care a făcut ciudata descoperire a fost arhitectul pe care soții Sparks l-au angajat să măsoare imobilul, în vederea reamenajării lui. Acesta a găsit o ușă care ducea la scări ce coborau la un fel de cameră tehnică, cu mai multe țevi de apă.

Se pare că, în trecut, camera era folosită pentru depozitarea cărbunelui, pentru că aceasta este legată de exteriorul casei printr-un fel de tobogan, scrie Daily Mail.

ADVERTISEMENT

Patul metalic din subsol, desprins din filme horror

Nu este însă foarte clar pentru ce a fost adus patul metalic în acea cameră și la ce a fost el folosit. Este posibil ca foștii proprietari să-l fi mutat acolo pentru a-l depozita, însă au uitat de el.

Chiar și așa imaginea patului ruginit între pereții strâmți pare desprinsă dintr-un film de groază. Și chiar ar putea face parte dintr-o astfel de producție, fie ea și destinată unui proiect școlar.

ADVERTISEMENT

Fiica celor doi proprietari și-a arătat intenția de a filma aici, însă momentan, producția a fost întreruptă pentru că tinerei regizoare îi este frică de păianjeni.

Proprietarii nu renunță la camera secretă

Cu toate că descoperirea i-a cam îngrozit pe soții Sparks, aceștia i-au spus arhitectului că nu vor renunța la camera de la subsol. În schimb, acesta va proiecta o altă ușă de acces, din holul casei.

ADVERTISEMENT

Ușa va fi deschisă, însă, doar în cazul unei avarii la țevile de apă.

Tags: