Life

Și-a pierdut părinții într-un mod tragic. Vedeta Pro Tv care ascunde în spate o dramă imensă

O vedetă Pro Tv și-a pierdut părinții într-un mod tragic. Deși nu a vorbit până acum despre această dramă, a fost profund afectată de cele întâmplate.
25.01.2024 | 12:40
Sia pierdut parintii intrun mod tragic Vedeta Pro Tv care ascunde in spate o drama imensa
Vedeta Pro Tv care și-a pierdut părinții în mod tragic. Sursă foto: Instagram, Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O vedetă Pro Tv extrem de cunoscută și-a pierdut părinții cu ani în urmă. Aveau o relație specială, puternică și chiar ea recunoaște că nu era pregătită pentru un astfel de moment din viața ei.

Vedeta Pro Tv care și-a pierdut părinții în mod tragic

Amalia Enache este cea care ascunde în spate o dramă. Vedeta de la Pro Tv și-a pierdut părinții în mod tragic. S-a întâmplat în urmă cu mai mulți ani, însă aceasta a fost extrem de afectată.

ADVERTISEMENT

Cei trei aveau o relație cât se poate de specială. Iar Amalia Enache, mamă la rândul ei, recunoaște că ea era ”centrul universului lor”. Îi respecta, iar ei la rândul lor i-au dat vedetei încrederea pe care o are și acum.

Cum și-a pierdut părinții vedeta de la Pro Tv? Amalia Enache spune că mama sa a murit prima, iar tatăl său câțiva ani mai târziu. Dureros a fost însă faptul că aceasta nu era pregătită pentru o astfel de pierdere.

ADVERTISEMENT

Amalia Enache, dezvăluiri dureroase

Amalia Enache spune că mama ei a fost la spital pentru o răceală puternică, iar după nici trei luni a murit. A urmat apoi o perioadă sumbră pentru vedeta Pro Tv, pe care nu credea că o să o depășească.

Aceasta spune că era bulversată și că ieșea foarte mult în oraș. Nu suporta să stea singură, astfel că era nevoită să fugă de tot și să se recreeze așa cum putea. A făcut inclusiv terapie, pentru că i-a fost greu să accepte ceea ce s-a întâmplat.

ADVERTISEMENT

„Încă avem o relație frumoasă. Tata a încetat din viață la vreo 13 ani după ce s-a stins mama, dar la mama nu am a fost deloc pregătită și a fost foarte fulgerător. De la momentul în care s-a dus la spital pentru că a crezut care o răceală mai puternică și până la momentul în care nu a mai fost, n-au trecut nici trei luni și acolo nu am fost deloc pregătită și a durat foarte mult reașezarea mea cu mine, cu lumea, cu viața.

(…) După momentul morții mamei, am avut o perioadă în care am fost foarte bulversată, mai mult decât tulburată. Îmi amintesc, de exemplu, că ieșeam foarte mult în oraș.

ADVERTISEMENT

Mi-am făcut o gașcă, dar nu eram pe nicăieri. Fugeam de tot. Eu nu eram cu adevărat acolo. Nu puteam să rămân singură acasă și m-a ajuns din urmă propriul adevăr. M-a ajuns deșertăciunea pierderii”, a povestit vedeta de la Pro Tv într-un podcast recent.

Amalia Enache spune că lucrurile și-au pierdut farmecul atunci, iar doi ani de terapie a plâns. În final însă, vedeta a reușit să se adune cât de cât, având în vedere pierderea suferită.

ADVERTISEMENT
Tags: