Life

Și-a prevestit Petrică Vița moartea? Fata regretatului artist face dezvăluiri: “Nu s-a mai putut face nimic”

Și-a prevestit Petrică Vița moartea? Ce a spus fiica regretatului artist bănățean după decesul acestuia. Dezvăluiri emoționante.
01.07.2023 | 17:25
Sia prevestit Petrica Vita moartea Fata regretatului artist face dezvaluiri Nu sa mai putut face nimic
Petrică Vița a murit la începutul săptămânii. Sursa foto: Facebook/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Fiica lui Petrică Vița consideră că acesta și-a prevestit moartea. Artistul s-a stins din viață la începutul acestei săptămâni, după ce a fost răpus de o boală grea.

Și-a prevestit Petrică Vița moartea? Dezvăluirile făcute de fiica regretatului artist

În după-amiază a zilei de luni, cântărețul bănățean s-a stins din viață la 56 de ani. Petrică Vița s-a luptat mai mult timp cu cancerul de piele, însă boala l-a răpus. Vestea tristă a fost dată de familia artistului.

ADVERTISEMENT

Fiica interpretului a spus că acesta și-a prevestit decesul. În urmă cu doar câteva luni, fata cântărețului a născut, iar acesta și-a sărutat nepotul cu puțin timp înainte să-și dea ultima suflare.

Trupul neînsuflețit al artistului a ajuns în Reșița, orașul său de suflet, în urmă cu două zile. Apropiații lui Petrică Vița, precum și alți artiști au venit să-i aducă acestuia un ultim omagiu. La căpătâiul acestuia a fost pus taragotul, instrumentul la care a cântat toată viața.

ADVERTISEMENT

Petrică Vița a cântat chiar și cu ultimele sale puteri și nici măcar cei dragi nu l-au putut convinge să se oprească. Fiica artistului este de părere că acesta nu a mai vrut să lupte pentru viața sa în momentul în care a văzut că nu mai poate cânta.

“În primul rând muzica și melodiile lui, el prin asta a trăit. Cu ultimele puteri a cântat, nu l-a putut opri nimeni, nici noi, cei din familie. Cred că din momentul în care nu a mai putut să cânte, nici nu cred că a mai vrut să lupte.

ADVERTISEMENT

Foarte greu, am fost lângă el, am încercat să-l susținem, să-i ridicăm moralul, să-l facem să lupte dar nu s-a mai putut face nimic din păcate. A fost un om cu un suflet minunat!

Pentru mine, ca și tată, a fost cel mai bun din lume. Și-a cunoscut nepotul, a fost atât de mândru și chiar la ultima întâlnire cu el l-a pupat, l-a îmbrățișat, cred că a simțit că n-o să-l mai vadă”, a declarat Georgiana Vița, conform starpopular.ro.

ADVERTISEMENT

Fiica artistului, devastată după pierderea tatălui

După ce a aflat că tatăl ei s-a stins din viață, Georgiana a fost devastată de durere. De asemenea, aceasta a mai spus că nu știe cum va fi viața ei de acum încolo, acum că părintele ei a murit.

“NUUUU TATI !!!!!! NUUUUUU !!! Vreau să urc la Dumnezeu să te aduc înapoi. TE IUBESC DIN TOATE VIEȚILE!!!!! Vei rămâne tatăl meu mereu!!!! Dumnezeu să te aibă în paza lui!!!!!

Ce mă fac eu fără tine???? Vreau să știe o lume întreagă, ai fost cel mai bun tată din lume!!!! TE IUBESC, TATI MEU!!!!!”, a fost mesajul postat de Georgiana după vestea tragică.

Ramona Vița, soția artistului, este și ea îndurerată după această pierdere. Interpretul a fost “sufletul ei pereche”, iar partenera sa de viață este sigură că îl va iubi pentru totdeauna.

ADVERTISEMENT