Sporturi

Și-a pus afacerea pe hold și vrea să dea lovitura la Australian Open. Cine este milionara din sferturi

15.02.2021 | 16:23
Sia pus afacerea pe hold si vrea sa dea lovitura la Australian Open Cine este milionara din sferturi
Jessica Pegula Sursa foto: twitter
ADVERTISEMENT

Americanca Jessica Pegula este marea surpriză din sferturile de finală ale Australian Open. Jucătoarea de 26 de ani este fiica unui miliardar și antreprenoare în domeniul frumuseții.

Deși nu este un nume important în circuitul mondial WTA, Jessica Pegula a reușit să atragă atenția asupra ei datorită parcursului excelent de până acum la primul Grand Slam al anului.

ADVERTISEMENT

De altfel, aceasta este și cea mai mare performanță a americancei, în proba de simplu, într-un turneu de Mare Șlem. A mai bifat un sfert de finală, anul trecut, în proba de dublu de la Roland Garros. În 2019 Pegula a înfruntat-o de două ori pe Mihaela Buzărnescu, românca reușind s-o elimine în primul tur la Wimbledon.

Banii nu sunt o problemă, Pegula joacă de plăcere

Jessica Pegula are 26 de ani și ocupă momentan poziția a 61-a în clasamentul mondial al jucătoarelor de tenis. Un singur titlu WTA are Pegula în palmares, Open-ul de la Washington câștigat în 2019.

ADVERTISEMENT

Mult mai celebru este tatăl sportivei, miliardarul Terry Pegula, proprietarul cluburilor de hochei pe gheață Buffalo Sabres, respectiv a echipei de fotbal american Buffalo Bills.

Tatăl ei a făcut avere din afacerile imobiliare și din extracția gazelor naturale, conform platformei lequipe.fr. Și Jessica este o antreprenoare de succes. Aceasta deține o companie din industria Beauty, Ready 24.

ADVERTISEMENT

Ban la ban trage. Și-a asigurat deja 400.000 de dolari

Până să ajungă în sferturile de finală, ”fata de bani gata” a trecut de nume grele din tenisul mondial feminin: Victoria Azarenka, Samantha Stosur şi Kristina Mladenovic.

Ultima victimă a americancei este nimeni alta decât Elina Svitolina, locul 5 WTA și una dintre marile favorite la câștigarea turneului de la Antipozi.

ADVERTISEMENT

În sferturile de finală americanca o va înfrunta pe Jennrifer Brady. Pentru performanța sa, Jessica Pegula și-a asigurat deja un cec în valoare de 403.463 de dolari.

ADVERTISEMENT