Life

Silvana Rîciu, despre viața cu trei copii. Cântăreața a ajuns la capătul puterilor: „Face doar ce vrea”

Cântăreața Silvana Rîciu recunoaște că viața cu trei copii de vârste diferite nu e ușoară și că fiica cea mică îi dă cele mai multe bătăi de cap.
10.01.2023 | 12:19
Silvana Riciu despre viata cu trei copii Cantareata a ajuns la capatul puterilor Face doar ce vrea
Silva Rîciu, dezvăluiri despre viața cu trei copii. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Silvana Rîciu are o viață încărcată. Cântăreața își dedică cea mai mare parte a timpului copiilor săi și recunoaște că fiica cea mică se află într-o etapă în care nu își ascultă părinții, lucru care o duce la disperare.

Silvana Rîciu, probleme din viața de mamă a trei copii

Silvana Rîciu este mama a trei copii. Cu Nicușor, actualul său soț, o are pe Anastasia, iar din primul mariaj pe Andrada și Luca.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă fiica cea mare este la vârsta adolescenței, cele mai multe bătăi de cap i le dă micuța de doar 2 ani. De curând, fetița și-a descoperit „pasiunea” de a desena pereții casei.

„E la punctul în care face doar ce vrea. Eu sper să se schimbe. Fata cea mare are 14 ani, ce mică are 2 ani și 3 luni, iar băiatul urmează să facă 13. Cea mai dificilă prezență e clar Anastasia, care e o dulcică de altfel. Nu se joacă cu nervii tăi așa, la modul urât.

ADVERTISEMENT

Acum a rămas cu Andrada, fata cea mare, așa ca între fete. Doar că ea trebuie să facă, vrea-nu vrea, cam ce vrea Anastasia”, a povestit Silvana Rîciu, la Antena Stars. 

Fiica Silvanei Rîciu și-a pregătit lista de cadouri de la începutul lunii decembrie

Chiar dacă nu este ușor, atunci când vede casa plină și bucuria copiilor săi, Silvana Rîciu uită de momentele grele. Sărbătorile le-a petrecut în sânul familiei și cea mai entuziasmată a fost chiar Anastasia, care încă îl așteaptă pe Moș Crăciun.

ADVERTISEMENT

„Pentru noi sărbătorile sunt atât de frumoase. De Crăciun, evident, acasă. L-am așteptat pe Moș Crăciun…copiii și în mod special Anastasia, toată luna decembrie. Că se uita Moșul să vadă, e cuminte, nu e cuminte și o mai puteam speria cu Moș Crăciun să fie cuminte.

Și-a făcut o listă lungă de cadouri. Pe măsură ce mai trecea o zi, ea tot zicea. La noi încă este bradul, nu s-au terminat sărbătorile. Andrada spune să-l strângem, Luca la fel, Anastasia încă îl așteaptă pe Moș Crăciun. Acum vrea să-i aducă un laptop de jucărie”, a dezvăluit cântăreața care a fost la un pas de moarte acum câțiva ani. 

ADVERTISEMENT

Silvana Rîciu nu are timp să stea cu soțul său

Pe de altă parte, Silva Rîciu a mărturisit că nu dispune de prea mult timp pentru a petrece cu soțul său. Fiecare dintre copii are nevoile sale, iar cântăreața li se dedică lor aproape în totalitate.

Andrada se pregătește de examenul de final de ciclu gimnazial, iar Luca se află la vârsta la care trece prin schimbări importante.

„Cu trei copii e aproape imposibil. Eu stau aproape cu copiii, întotdeauna. A avea trei copii, de trei vârste diferite, necesită foarte mult timp.

Andrada este în clasa a opta, învață foarte bine, are bursă de merit. Urmează să dea examenul și să intre la un liceu foarte mult, astfel încât are meditații, română, matematică. Stă până seara târziu și învață.

Luca e în clasa a șasea, cu problemele inerente vârstei. Trebuie să-l înțelegi, să vorbești cu el. Și atunci, altfel de atenție trebuie cu el”, a dezvăluit Silvana Rîciu.

În ceea ce o privește pe Anastasia, micuța a învățat să vorbească și să-și exprime dorințele, iar una dintre este să nu meargă la grădiniță.

„Anastasia dacă ar putea să se culce pe la 1 noaptea, chiar 2, se trezește pe la 11-12. Cu greu merge la grădiniță. Tragem vreo 2-3 ore de ea numai să se îmbrace și o să convingem. Trecem printr-o perioadă foarte frumoasă în care vorbește și spune răspicat: ‘nu vreau’”, a explicat artista.

ADVERTISEMENT
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de...
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de titlu de pe Arena Națională: „Luminița, Luminița”
Cîrstea, transfigurată: au apărut imaginile cu Sorana după momentul terifiant la care a...
Cîrstea, transfigurată: au apărut imaginile cu Sorana după momentul terifiant la care a asistat la Roma VIDEO
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
"Ce-i aia, frate? Face cerculeţe". Locuitorii unei comune de lângă Capitală, şocaţi de ce au văzut pe cer în miez de noapte
Fosta iubită a Prinţului Cristea a ieşit la plajă şi i-a înnebunit pe...
Fosta iubită a Prinţului Cristea a ieşit la plajă şi i-a înnebunit pe italieni: Incredibil de frumoasă!
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„Trădarea” anului în televiziune! Pleacă de la Pro TV, după 26 de ani...
„Trădarea” anului în televiziune! Pleacă de la Pro TV, după 26 de ani și se vehiculează că a semnat deja cu Antena 1
Angajări masive în Armată. Condițiile de concurs pentru cele 2.500 de posturi
Angajări masive în Armată. Condițiile de concurs pentru cele 2.500 de posturi
Lavinia Pîrva, după anunţul divorţului la 7 ani de căsnicie cu Ştefan Bănică:...
Lavinia Pîrva, după anunţul divorţului la 7 ani de căsnicie cu Ştefan Bănică: Nimeni nu deţine pe nimeni!
Imagini cu casa lui Mihai Neșu. A construit-o în 3 ani și arată...
Imagini cu casa lui Mihai Neșu. A construit-o în 3 ani și arată spectaculos. „Nu e ușor să fii mereu pe șantier”
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește...
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește într-o bucurie