Life

Simina Loica, probleme cu sarcina, după separarea de Alex Bobicioiu. Ce spune fostul concurent de la Puterea Dragostei

Simina Loica, necazuri cu cea de-a doua sarcină, după despărțirea de Alex Bobicioiu. Ce a mărturisit fostul participant de la Puterea Dragostei.
06.07.2023 | 17:49
Simina Loica probleme cu sarcina dupa separarea de Alex Bobicioiu Ce spune fostul concurent de la Puterea Dragostei
Simina Loica, necazuri cu cea de-a doua sarcină, după despărțirea de Alex Bobicioiu. Ce a mărturisit fostul participant de la Puterea Dragostei. Sursa foto: captură video Instagram / kanald.ro. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Simina Loica a dezvăluit în mediul virtual că are probleme cu sarcina, după separarea de Alex Bobicioiu. Ce spune fostul concurent de la Puterea Dragostei despre vestea că urmează să devină tată pentru a doua oară.

Simina Loica, necazuri cu cea de-a doua sarcină, după despărțirea de Alex Bobicioiu. Ce a mărturisit fostul participant de la Puterea Dragostei

Simina Loica le-a spus fanilor de pe rețelele de socializare că are necazuri cu cea de-a doua sarcină, după despărțirea de Alex Bobicioiu. Fostul participant de la Puterea Dragostei și frumoasa brunetă s-au separat în urmă cu puțin timp.

ADVERTISEMENT

Se pare că luptătorul și fosta parteneră de viață nu au discutat prea mult despre ce se va întâmpla de acum înainte. Fosta concurentă de la Kanal D este decisă să devină mamă încă o dată, chiar dacă va crește singură copilul.

„Dimineață am fost la doctor. Există o mare problemă la sarcina mea, este foarte jos. Pe el îl interesează să meargă să vorbească la televizor despre mine, despre relația noastră care nu mai există.

ADVERTISEMENT

Nu mai stau să fac publică viața mea, nu mai vreau să stau să zic problemele mele. Nu cer milă, nu cer nimic. Mi-am dat seama că nu merită nici măcar să vorbesc despre el pentru că atâta poate și atâta educație a primit de la părinți.

Educația lui o vedeți acum. Și nu uitați că el mai are un copil pe care nu l-a văzut niciodată în 2 ani de zile. Vă dați seama cam ce poate”, le-a spus Simina Loica celor care o urmăresc pe pagina personală de Instagram.

ADVERTISEMENT

Simina Loica și Alex Bobicioiu s-au despărțit

Simina Loica și Alex Bobicioiu au format un cuplu mai bine de un an, după ce fosta concurentă de la Puterea Dragostei a divorțat de tatăl fiului ei, Dominic. Acum tânăra s-a despărțit și de tatăl celui de-al doilea copil care nu este de acord cu sarcina.

Fostul participant de la Kanal D a sfătuit-o pe brunetă să facă întrerupere de sarcină, deși știe că este un mare păcat. Luptătorul consideră că un copil trebuie să vină pe lume în urma unei relații sănătoase de dragoste.

ADVERTISEMENT

„Nu știu sigur dacă va păstra copilul. Eu nu am vorbit cu ea și nu cred că am căzut de comun acord. I-am zis, în primul rând, că noi doi nu ne înțelegem, nu putem să creștem un copil într-o relație ca a noastră.

Trebuie să se nască un copil într-o relație armonioasă. Într-adevăr este păcat să faci avort și știu că mă vede Dumnezeu. Mi-am dorit foarte mult, dar văzând cum ne înțelegem, nu îmi mai doream”, a spus Alex Bobicioiu la Xtra Night Show, de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT