Life

Suma ridicolă plătită de Alex Zănoagă drept pensie alimentară! Divorț ”ieftin” de Simina Loica

Alex Zănoagă și Simina Loica, vedete de la Puterea Dragostei, au divorțat, cei doi având însă un copil mic pentru care pensia alimentară stabilită e o sumă ridicolă.
28.02.2023 | 11:15
Suma ridicola platita de Alex Zanoaga drept pensie alimentara Divort ieftin de Simina Loica
Simina a divorțat de Alex Zănoagă pentru Alex Bobicioiu deși avea un copil cu primul / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Alex Zănoagă și Simina Loica s-au căsătorit cu mare fast, cei doi devenind, la puțin timp de la nuntă, părinții unui băiețel. Cu toate acestea, relația lor nu a mers, și, după ce Simina Loica a ajuns în brațele unui alt fost concurent de la Puterea Dragostei, Alex Bobicioiu, cei doi au depus actele de divorț, judecătorii consfințind, legal, despărțirea lor în urmă cu câteva zile.

Suma ridicolă plătită ca pensie alimentară de Alex Zănoagă pentru fiul lui și al Siminei Loica

Divorțul dintre Ale Zănoagă și Simina Loica a fost pronunțat în cadrul Judecătoriei Cornetu. Odată cu divorțul, așa cum se și obișnuiește, au fost stabilite și anumite chestiuni cu privire la fiul lor. Astfel, custodia este comună, iar domiciliul copilului a fost stabilit la mamă.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, Alex Zănoagă va avea ocazia să petreacă destul de mult timp cu fiul săi, judecătorii oferindu-i un program generos. ”Stabileşte ca modalitatea de păstrare a legăturilor personale dintre minorul Z.D.A. şi tată să se realizeze conform următorului program: în fiecare week-end, de sâmbătă, ora 17:00, până luni, ora 10:00, fără prezenţa mamei, cu preluarea minorului de la domiciliul mamei/grădiniţă/şcoală, tatăl urmând să aducă minorul la domiciliul mamei după terminarea programului de vizită”, se arată în decizia judecătorilor.

De asemenea, Crăciunul, Paștele și vacanțele școlare sunt momente în care Alex Zănoagă și Simina Loica își vor împărți timpul petrecut în compania copilului pe care în au împreună în mod egal, iar ziua de naștere a fiului lor, sau onomastica, va putea fi făcută ”la comun”.

ADVERTISEMENT

În plus, Alex Zănoagă va fi nevoit să plătească, lunar, o pensie de întreținere lunară. Suma este însă foarte mică, semn că veniturile pe care le are, legal cel puțin, fostul soț al Simonei Loica sunt minuscule sau lipsesc cu desăvârșire.

Alex zănoagă plătește pensie de 500 de lei

Conform deciziei magistraților de la Judecătoria Cornetul, în urmă divorțului Simina trebuie să revină la numele de Loica, iar Alex Zănoagă va fi obligat să plătească suma de 500 de lei drept pensie alimentară lunară fiului pe care îl are alături de femeia pe care a cunoscut-o la Puterea Dragostei.

ADVERTISEMENT

”Dispune ca pârâta să revină la numele purtat anterior încheierii căsătoriei, respectiv acela de Loica. Dispune ca autoritatea părintească asupra minorului Z.D.A. să se exercite în comun, de către ambii părinţi. Stabileşte locuinţa minorului Z.D.A. la domiciliul mamei.

Obligă tatăl la plata unei pensii de întreţine lunare în beneficiul minorului Z.D.A., în cuantum de 500 lei, începând cu data pronunţării prezentei hotărâri şi până la data intervenţiei unei cauze legale de încetare a obligaţiei de întreţinere”, se mai arată în decizia judecătorilor.

ADVERTISEMENT

Alex Zănoagă și Simina Loica, divorț cu scandal

După ce, o bună bucată de vreme, păreau un cuplu indestructibil, Simina Loica și Alex Zănoagă au decis să facă un copil și să se căsătorească. Doar că cele două foste vedete de la Puterea Dragostei nu au reușit să treacă testul timpului și decizia de a deveni soț și soție s-a dovedit a fi pripită.

După o serie de certuri care mai de care mai serioase, după ce și-au spălat și ”rufele în public”, Alex Zănoagă și Simina Loica au decis să divorțeze, dar nu la notar, ci în fața magistraților. Motivul pentru care Alex a fost cel care a depus actele de divorț este legat și de relația pe care soția lui a dezvoltat-o cu un fost coleg de-al lor din emisiunea Puterea Dragostei.

Mai exact, Simina Loica și Alex Bobicioiu formează un cuplu, lucru care l-a iritat enorm pe Zănoagă, fiind în postura de a fi soțul ”înșelat”. Acesta a și fost motivul pentru care cei doi rivali la inima Siminei au intrat și în cușca MMA din Gala RXF, acolo unde și-au ”tranșat” problema la modul cel mai bărbătesc cu putință. Iar Zănoagă a rămas și fără fată, și cu onoarea ”nereparată”, după ce Bobicioiu l-a învins, la puncte.

ADVERTISEMENT