Life

Simina Loica și Alex Bobicioiu, vis neîmplinit din cauza lui Zănoagă: „Nici mie nu mi-ar conveni să ia copilul și să se mute”

Simina Loica și Alex Bobicioiu au vorbit despre unul din planurile lor secrete, un vis care nu se poate realiza și asta din cauza lui Zănoagă.
25.12.2022 | 18:27
Simina Loica si Alex Bobicioiu vis neimplinit din cauza lui Zanoaga Nici mie nu miar conveni sa ia copilul si sa se mute
Simina Loica și Alex Bobicioiu au vorbit despre ideea de a se muta în afară. Foto: Wownews
ADVERTISEMENT

Simina Loica și Alex Bobicioiu petrec primul Crăciun împreună de când sunt un cuplu asumat! Foștii concurenți de la Puterea dragostei au vorbit din nou despre relația lor, dar și despre unul din planurile secrete, un plan care nu se poate concretiza din motive explicate de brunetă.

Simina Loica și Alex Bobicioiu, la un pas să se mute în Germania

Fosta soție a lui Zănoagă și al ei Bobi au vrut să se stabilească în Germania. Cei doi au vorbit de mai multe ori despre opțiunea de a o lua de la zero, unul alături de celălalt, într-o altă țară.

ADVERTISEMENT

Numai că… socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg. Simina a reflectat mai mult asupra acestei decizii și a ajuns la concluzia că nu e tocmai indicat să facă asta deoarece băiatul ei, Dominic, ar fi la o distanță prea mare de tatăl său, Zănoagă.

„Nu se poate (n.r.: să se stabilească acolo). Nici mie nu mi-ar conveni ca Alex să ia copilul și să se mute în altă țară. Ne-am pus un semn de întrebare, dar mereu m-am pus în locul lui”, a declarat Simina Loica la Wownews.

ADVERTISEMENT

„Putem munci și aici. Deocamdată ne este bine”

Bruneta a zis că i-a propus lui Bobi să stea de vorbă cu Zănoagă să ajungă la un acord legat de vizitarea copilului. Una dintre variante era să îi plătească ei un bilet de avion săptămânal lui Alex să ajungă să-și vadă copilul, dar și soluția asta a picat pentru că ar fi fost mult prea obositor pentru frizer.

„Noi dacă ne-am fi dus în Germania, ne duceam tot pentru Domi și pentru noi, să îi oferim mai multe și un viitor mai bun, dar putem să muncim și aici. Deocamdată ne este bine”, a declarat Simina Loica.

ADVERTISEMENT

Cei doi nu abandonează de tot ideea de a se stabili în Germania, lucru care s-ar întâmpla cel mai probabil după ce Dominic va mai crește și va putea lua decizii de unul singur, alegând cu cine să stea mai mult dintre cei doi părinți.