Life

Simona Florescu, dezvăluiri incredibile după moartea lui Ion Dichiseanu: ”Iubirea nu s-a terminat”

Simona Florescu, fosta soție a lui Ion Dichiseanu, a vorbit, la mai bine de două luni după decesul maestrului cum, și acum, în simte aproape în fiecare moment, mărturisindu-și, totodată, dragostea pentru acesta.
01.08.2021 | 21:33
Simona Florescu dezvaluiri incredibile dupa moartea lui Ion Dichiseanu Iubirea nu sa terminat
Simona si Ion Dichiseanu comunica si acum, chiar daca marele actor a murit Sursa foto: Captura Pro TV
ADVERTISEMENT

Relația dintre Simona Florescu și Ion Dichiseanu a fost una care, probabil, ar merita să fie transformată într-un scenariu de film, cei doi reușind să rămână foarte apropiați chiar și după divorț, momentul decesului marelui actor fiind aproape imposibil de digerat de talentata cântăreață.

Simona își visează și acum fostul soț, pe Ion Dichiseanu

Simona Dichiseanu, într-un interviu TV, a recunoscut că, în ciuda faptului că Ion Dichiseanu s-a stins din viață, relația dintre ei trece peste acest lucru și că sunt, și acum, în situația de a comunica.

ADVERTISEMENT

”Eu nu cred că iubirea se termină vreodată, ea se transformă. L-am visat, iubirea nu s-a terminat. Dacă aș începe să povestesc, ar zice lumea că sunt nebună. Comunicarea există și ea îmi dă certitudinea că există viață dincolo de moarte”, a spus Simona Florescu Dichiseanu despre ceea ce se petrece cu ea după ce fostul ei soț a încetat din viață.

Mai mult, recunoaște cântăreața, nici acum nu îi vine să creadă că Ion Dichiseanu s-a stins din viață, în urma unor probleme de sănătate, la spital.

ADVERTISEMENT

”Dacă mie îmi spunea anul trecut cineva că se va întâmpla ceva cu Dichi anul acesta, nu-l credeam. Era un om în putere, foarte bine ”, a mai precizat Simona Dichiseanu la televizor, citata de Wowbiz.

Ce face acum Simona Dichiseanu

Simona Dichiseanu, în ciuda pierderii suferite a decis să încerce să își reia viața artistică, motiv pentru care, de mai bine de o lună și jumătate, face show pe litoralul românesc.

ADVERTISEMENT

”Cânt la mare din 11 iunie, dar mie nu-mi place marea, de două ori am fost la plajă de când am venit aici. Lui Dichi îi plăcea foarte mult, era îndrăgostit de mare”, a mai spus Simona Dichiseanu.

Iar conform informațiilor FANATIK, seară de seară, Simona Dichiseanu face un show de zile mari într-un htel de fițe din Venus, artista cântând cover-uri după cele mai cunoscute meldii din repertorul românesc, fiind adeseori aplaudată la scenă deschisă de clienții stabilimentului de la malul mării.

ADVERTISEMENT

”În acest moment îmi câștig singură existența din cântat, asta mă ajută să merg mai departe. Viața trebuie să meargă mai departe”, a mai spus Simona Florescu Dichiseanu.

Simona Dichiseanu, afectată de moartea lui Ion Dichiseanu

Acum mai bine de două luni o veste cutremura showbiz-ul românesc: Ion Dichiseanu se stingea din viață, după o suferință lungă, în spital.

“A murit în bratele Ioanei, asa cum și-a dorit să se întâmple, să-i fie alături. A murit la ora 3 (n.r.- ora 15.00), atunci s-a constatat decesul. Nu ne vine să credem, se simțea mai bine până ieri. Chiar făcusem demersuri să îl ducem în Turcia, făcusem analize… De ieri se simțea mai rău, s-a decompensat și, după 4 luni în spital, a murit”, a spus la acea vreme Simona Florescu, în exclusivitate, pentru FANATIK.

“Am sperat până în ultimul moment, credeam că, totuși, se va recupera, dar organismul lui nu a mai avut putere să lupte. Acum tot greu cade pe Ioana și pe Adi, cu toate formalitățile… Nu pot să spun cât suferim cu toții”, mai spunea pe atunci, Simona Florescu, plângând.

ADVERTISEMENT