Life

Simona Gherghe, consternată de atitudinea mamei Sabrinei de la Mireasa: „M-au durut fizic vorbele ei”

Simona Gherghe și-a ieșit preț de câteva momente din rolul de prezentatoare a show-ului Mireasa și s-a purtat ca o mamă cu Sabrina, dărâmată de situația prin care trece în casă.
06.04.2022 | 15:41
Simona Gherghe consternata de atitudinea mamei Sabrinei de la Mireasa Mau durut fizic vorbele ei
Simona Gherghe a consolat-o pe Sabrina de la Mireasa. Foto: Antena 1
ADVERTISEMENT

Sabrina e de câteva ediții în centrul atenției la Mireasa! După despărțirea furtunoasă de Andrei Perneș, blondina a început să îl cunoască mai bine pe Andrei.

Sabrina de la Mireasa, afectată de atitudinea mamei sale

Doar că… socoteala de acasă nu se potrivește întotdeauna cu cea din târg. Asta deoarece mama concurentei reality-show-ului de la Antena 1 a intrat recent în direct, vorbind pe un ton ridicat cu fata ei.

ADVERTISEMENT

Femeia i-a spus Sabrinei să nu se gândească nici în ruptul capului să înceapă o relație cu celălalt Andrei deoarece nu-l place deloc. Ba mai mult, mama concurentei a recurs și la jigniri, spunând despre pretendentul Sabrinei că atunci când îl vede la televizor fug și pisicile din fața ecranului.

Atitudinea avută de mama concurentei a dărâmat-o psihic pe aceasta, mai ales când i-a zis că nu este mândră de ea și că a făcut-o de râs pe toată planeta. Sabrina a plâns în hohote după ce a fost dojenită de mama ei, iar Simona Gherghe i-a fost alături, oferindu-i acea îmbrățișare și cuvintele calde de care fata avea atâta nevoie.

ADVERTISEMENT

Simona Gherghe: „Mama ta poate a greșit”

„Sabrina, să știi că nimeni nu o să te judece pentru vorbele mamei tale”, i-a zis Simona Gherghe Sabrinei, încercând să afle ce a durut-o cel mai tare.

După aceea, prezentatoarea Mireasa a plecat de pe fotoliul ei și s-a așezat lângă concurentă, purtându-se cu ea ca și cum ar fi fiica ei.

ADVERTISEMENT

„M-au durut fizic vorbele ei. Nicio mamă nu are dreptul să spună așa unui copil. O femeie nu naște un copil ca acel copil să proiecteze ceea ce nu a avut.

Voi nu trăiți pentru mama, pentru tata, trăiți pentru voi. Nu vă lăsați influențați. Urmați-vă inima.

ADVERTISEMENT

Mama ta poate a greșit. Tu ești ferm convinsă că ai făcut ce trebuie, nu? E foarte posibil ca de afară lucrurile să se vadă altfel. Repet: nicio mamă nu trebuie să facă asta. Sunteți femei, sunteți femei tinere”, i-a spus Simona Sabrinei.

ADVERTISEMENT