Life

Simona Gherghe, declarații despre prima sarcină. “De multe ori m-am simțit izolată și neînțeleasă”

05.10.2020 | 17:35
Simona Gherghe declaratii despre prima sarcina De multe ori mam simtit izolata si neinteleasa
Simona Gherghe, declarații despre prima sarcină. "De multe ori m-am simțit izolată și neînțeleasă" Sursa foto: adevarul.ro
ADVERTISEMENT

Simona Gherghe a făcut declarații despre prima sarcină și despre greutățile cu care s-a confruntat înainte și după naștere. Vedeta de la Antena 1 face parte din comunitatea #laprimulbebe.

Fosta prezentatoare de la emisiunea “Acces Direct” a postat un mesaj pe pagina oficială de Facebook în care le informează pe viitoarele mămici despre problemele prin care a trecut în timpul primei sarcini.

ADVERTISEMENT

Simona Gherghe are doi copii și a luat o pauză de la televiziune în 2019 din cauza celei de-a doua sarcini. A revenit pe micile ecrane în postura de prezentatoare a emisiunii “Mireasa”.

Simona Gherghe, declarații despre prima sarcină

Prezentatoarea de la Antena 1 a postat un mesaj pe pagina de Facebook în care descrie experiența primei sarcini și greutățile prin care a trecut. Jurnalista punctează cât de important este sprijinul moral pentru viitoarea mămică și ce temeri a simțit.

ADVERTISEMENT

Simona Gherghe face parte din comunitatea #laprimulbebe și a văzut alte mămici care treceau prin aceleași stări ca ea, iar acest lucru a fost foarte încurajator.

Primele trei luni după naștere au fost cele mai grele. Eram ca-ntr-un tunel în care bâjbâiam ieșirea. Obosită, cu toate fricile din lume, de multe ori m-am simțit izolată și neînțeleasă. Apoi, ușor, ușor, s-a făcut lumină. Și greul a devenit simplu.

ADVERTISEMENT

Nici nu știți cât de mult m-a ajutat suportul altor mame, faptul că sunt în comunitatea #laprimulbebe. Luni întregi intram pe Facebook doar ca să văd ce mai scriu și alte mame, așa ca mine, la început de drum.

Căci nu mai eram singură… Campania asta e exact despre nevoia mamelor de a fi înțelese și ajutate. Cu empatie și dragoste. Odată cu un bebeluș se naște și o mamă, iar ea are nevoie de sprijin!”, este mesajul pe care l-a transmis prezentatoarea pe contul ei de Facebook.

ADVERTISEMENT

În acest moment, Simona Gherghe prezintă show-ul matrimonial “Mireasa” de pe Antena 1, la un an și jumătate de când  a renunțat la moderarea emisiunii “Acces Direct”, pe care o prezintă Mirela Vaida din 2019.

Vedeta a luat o pauză de la Antena 1 ca să poată avea grijă de cei doi copii, Ana și Vlad. Atunci când a considerat că micuții pot fi lăsați în grija altor persoane, vedeta a revenit la aparițiile pe sticlă, spre bucuria telespectatorilor.

Întrebată în direct la Antena 1 dacă va mai urma și al treilea copil, blondina a răspuns că nu mai vrea și a treia sarcină și că este destul de greu să le facă față celor doi micuți.

Simona Gherghe a declarat recent că este o experiență nouă pentru ea să prezinte un show matrimonial, un alt format, însă nu se mai simțea bine la fosta emisiune, așa că a ales ceva care să i se potrivească.

Simona Gherghe și soțul ei, Răzvan Săndulescu, alături de cei doi copii
Simona Gherghe și soțul ei, Răzvan Săndulescu, alături de cei doi copii. Sursa foto: Instagram

 

ADVERTISEMENT