Life

Simona Gherghe, detalii despre creșterea și educarea celor doi copii: ”Trebuie multă răbdare”

Simona Gherghe, dezvăluiri despre creșterea și formarea celor doi copii, Ana și Vlad. Ce a mărturisit vedeta de la Antena 1.
31.03.2024 | 19:05
Simona Gherghe detalii despre cresterea si educarea celor doi copii Trebuie multa rabdare
Simona Gherghe, dezvăluiri despre creșterea și formarea celor doi copii, Ana și Vlad. Ce a mărturisit vedeta de la Antena 1. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Simona Gherghe, detalii despre creșterea și educarea celor doi copii. Renumita prezentatoare a emisiunii Mireasa este conștientă că este nevoie de foarte multă răbdare, precizând că în familia sa există un set de reguli bine stabilit.

Simona Gherghe, dezvăluiri despre creșterea și formarea celor doi copii, Ana și Vlad. Ce a mărturisit vedeta de la Antena 1

Simona Gherghe vine cu dezvăluiri despre creșterea și formarea celor doi copii, Ana și Vlad. Ce a mărturisit vedeta de la Antena 1 despre rolul de mamă. Cum îi crește prezentatoarea pe micuții săi cu care postează frecvent imagini în online.

ADVERTISEMENT

Renumita jurnalistă spune că băiatul seamănă cu ea, în timp ce fata are multe dintre trăsăturile tatălui, Răzvan Săndulescu. Partenerul moderatoarei crede că este cel care are cel mai greu rol pentru că trebuie să le spună celor mici mereu consecințele.

„Am învățat dintr-un episod al podcastului Părinți CuMinți că gelozia dintre frați e normală. Că nu există frate sau soră care să nu simtă emoția asta. Se iubesc mult, se joacă mult împreună, dar se și bat.

ADVERTISEMENT

Însă noi construim relația asta, le vorbim despre valorile familiei, că nu ne lovim și nu ne jignim. Am și scris, de altfel, un set de reguli și le mai citim din când în când. Trebuie multă răbdare.

Dar cea mai importantă e iubirea dintre ei”, a mărturisit Simona Gherghe într-un interviu pentru revista viva.ro. Blondina vorbește foarte mult cu copiii săi, inclusiv despre bullyingul care se întâlnește în toate școlile din România.

ADVERTISEMENT

Simona Gherghe, o mamă sinceră și deschisă cu cei mici

Simona Gherghe este o mamă sinceră și deschisă cu cei mici cărora le explică atât lucrurile bune, cât și mai puțin bune. Prezentatoarea îi pregătește pentru momentele mai puțin plăcute care pot apărea la fiecare pas.

Le citește diverse cărți și le explică mereu ce este bine și ce nu. Consideră că poveștile cu pilde sunt de mare ajutor în cazul copiilor săi pentru că în felul acesta reușesc să comenteze împreună diverse întâmplări.

ADVERTISEMENT

„Nu putem să-i ținem într-un clopot de sticlă. Se vor lovi de multe situații neplăcute. Sper să construim încrederea în noi, să vină să ne povestească și să ne sfătuim”, a mai spus Simona Gherghe.

ADVERTISEMENT