Life

Simona Gherghe, fotografie de excepție în mediul online. Vedeta și-a tuns singură fiul

20.10.2020 | 18:23
Simona Gherghe fotografie de exceptie in mediul online Vedeta sia tuns singura fiul
ADVERTISEMENT

Simona Gherghe este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV, iar admiratorii ei au așteptat cu sufletul la gură revenirea ei pe sticlă. Acum, după ce s-a întors pe micile ecrane, vedeta nu și-a uitat fanii din mediul online, pe care îi surprinde zilnic cu postări amuzante cu cei doi copii ai săi.

Simona Gheorghe este o prezență constantă pe rețelele de socializare, acolo unde postează imagini cu viața sa de familie, iar fiica ei, Ana Georgiana, în vârstă de 3 ani și băiețelul ei, Vlad Ioan, în vârstă de un an, au cucerit inimile urmăritorilor.

ADVERTISEMENT

Simona Gherghe s-a căsătorit civil cu Răzvan Săndulescu în timp ce realizatoarea TV era însărcinată în opt luni cu primul lor copil. În luna aprilie a acestui an, cuplul a aniversat 3 ani de mariaj, iar cei doi părinți par să aibă o căsnicie perfectă, fiind foarte dedicați micuților.

Simona Gherghe, fotografie de excepție în mediul online. Vedeta și-a tuns singură fiul

Simona Gherghe postează adesea fotografii cu cei doi copii ai săi, surprinzându-i pe aceștia în ipostaze comice, spre deliciul urmăritorilor ei. Recent, aceasta a făcut o mărturisire neașteptată prin intermediul unui mesaj publicat pe pagina sa de Instagram.

ADVERTISEMENT

Frumoasa jurnalistă a publicat o imagine cu micuții ei, făcând trimitere la frizura fiului său, pe care l-a tuns chiar ea! Ulterior, vedeta a făcut haz de necaz cu o remarcă menită să stârnească amuzamentul internauților.

„Copii, pozăăă! Vlad, zâmbește! Așa face el la cameră. ??? P.S. Da, eu l-am tuns … noroc că-i crește repede”, a scris Simona în dreptul fotografiei.

ADVERTISEMENT

„Ana și Vlad doi copii minunați, superbi!!!/ E atât de frumușel! Bretonul e șic!/ Superbi sunt! Cred că orice mamă a făcut un „tuns” la copii care nu prea a ieșit după așteptări! Multa sănătate!/ Știi că așa ne tundeau și pe noi??? Și spuneau „noroc că-i frumos/frumoasă”. Așa și cu Vlad … Oricum e frumos!”, reprezintă doar o parte din reacțiile fanilor.

În ceea ce privește postura de mamă, Simona Gherghe a abordat adesea acest subiect în cadrul interviurilor acordate, semn că este o mamă foarte implicată în creșterea copiiilor ei. Vara aceasta, blondina a declarat chiar că a reușit să îi facă pe micuți să adoarmă la aceeași oră, spre surprinderea membrilor familiei. Se pare că relația dintre cei doi copii se îmbunătățește treptat, Ana având grijă de frățiorul ei mai mic.

ADVERTISEMENT

„Ana mai are mici gelozii legate de frățiorul ei, dar îl iubește. Îl pupă, îi mai dă și jucării, mă ajută la băița lui de seară. Doar uneori se întâmplă să îi mai fure suzeta sau să vrea în brațe fix când e Vlad la mine”, a dezvăluit prezentatoarea TV de la Antena 1.

 

ADVERTISEMENT