Life

Simona Gherghe, încântată pentru fiica ei. Ana va merge la școală din toamnă: “Azi a fost ultimul pas”

Simona Gherghe, fericită că fiica ei, Ana, va merge la școală din această toamnă. Ce a făcut prezentatoarea de la Mireasa.
18.05.2023 | 16:57
Simona Gherghe incantata pentru fiica ei Ana va merge la scoala din toamna Azi a fost ultimul pas
Simona Gherghe este fericită pentru fiica ei, Ana. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Simona Gherghe se bucură foarte mult pentru fiica ei, care din toamnă va merge la școală. Prezentatoarea TV a făcut demersurile necesare pentru înscriere și așteaptă să înceapă o nouă etapă în viața micuței.

Simona Gherghe se bucură pentru fiica ei, Ana, care va merge la școală de la toamnă. Vedeta a făcut toate demersurile

Prezentatoarea de la Antena 1 este mama a doi copii, o fată și un băiat, în vârstă de 6 și 4 ani. Din această toamnă, fiica vedetei de televiziune va începe un nou capitol în viața sa și va merge la școală.

ADVERTISEMENT

Simona Gherghe este foarte fericită pentru fetița ei, Ana. Vedeta a terminat astăzi cu actele necesare pentru înscrierea fiicei sale la școală, iar de la toamnă va merge în clasa pregătitoare.

Cu toate că știe că este o perioadă foarte grea pentru Ana, plină de lucruri noi, prezentatoarea de la Mireasa știe că totul va fi bine, în cele din urmă. Totodată, demersurile pentru înscrierea fetei sale la școală au făcut-o pe vedetă să-și amintească cu drag de perioada în care ea însăși a fost elevă.

ADVERTISEMENT

“Astăzi mi se pare o zi emoționantă pentru că am închis toată procedura de înscriere a Anei la școală. Din toamnă va fi în clasa pregătitoare și azi a fost ultimul pas, înscrierea în baza de date a Ministerului Educației. 

Urmează o perioadă foarte frumoasă, e o perioadă grea, dar e cea mai frumoasă.  Atunci când mă gândesc la copilăria și la adolescența mea, îmi aduc aminte, cred, cu cel mai mare drag, de anii de școală. O să fie fain din toamnă”, a spus Simona Gherghe pe Instastory.

ADVERTISEMENT
Simona Gherghe
Simona Gherghe și-a înscris fiica la școală. Sursa foto: Instagram

Decizia grea luată de Simona Gherghe. Ce i s-a întâmplat fiului ei

Săptămâna trecută, Simona Gherghe a fost nevoită să-l lase pe fiul ei, Vlad, în spital, cu tatăl lui, și să meargă la filmările pentru emisiunea Mireasa. Vedetei i-a fost foarte greu să facă acest lucru și să-l știe pe fiul ei pe patul de spital.

Deși băiețelul ei a rămas cu tatăl lui, prezentatoarea și-a făcut în continuare griji pentru el. În plus, locul în care se afla branula s-a inflamat, lucru care i-a provocat și mai multă îngrijorare.

ADVERTISEMENT

Fiul vedetei nu a fost singurul membru al familiei care a avut probleme în acea zi. Mama lui Răzvan Săndulescu s-a simțit rău și a fost transportată la spital.

“Eu vin de la spital, unde mi-am lăsat copilul cu o branulă. Și am primit niște poze că s-a umflat foarte tare, că a avut o reacție. Adică sunt niște situații în viață și cu toate astea, sunt aici. Deși aș fi fost acolo și l-am lăsat cu soțul meu și soțul meu…

Care fix astăzi mai era pe telefon cu o situație….Cu mama lui care a ajuns cu salvarea la spital”, a povestit Simona Gherghe într-o ediție recentă a emisiunii Mireasa, de la Antena 1.

ADVERTISEMENT