Life

Simona Gherghe, decizie grea. Și-a lăsat fiul în spital și a fugit la Mireasa: „A avut o reacție”

Simona Gherghe a trebuit să aleagă între fiul său, care era la spital, și emisiunea Mireasa. În grija cui a rămas micuțul.
11.05.2023 | 22:49
Simona Gherghe decizie grea Sia lasat fiul in spital si a fugit la Mireasa A avut o reactie
Simona Gherghe a ajuns la spital cu fiul său. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Simona Gherghe a ales să-și lase fiul în spital cu tatăl lui, pentru a putea ajunge la emisiunea Mireasa. Vedeta a povestit cum s-a întâmplat totul și cum a ajuns într-o astfel de situație dificilă pentru ea.

Simona Gherghe și-a lăsat copilul în spital și a fugit la Mireasa

Deși în urma multiplelor scandaluri produse de emisiunea Mireasa mulți îi cer să demisioneze, Simona Gherghe face mari sacrificii de dragul carierei. Uneori asta înseamnă chiar că trebuie să-și pună familia pe locul doi.

ADVERTISEMENT

Așa s-a întâmplat și joi, 11 mai 2023, când vedeta a ajuns din nou la spital cu fiul său, după ce la finalul lunii martie, Vlad a stat internat timp de câteva zile. Simona Gherghe a publicat în mediul online o imagine de la camera de gardă.

În fotografie, prezentatoarea de la Antena 1 îl îmbrățișează pe micuț. De asemenea, a adăugat și un text pentru a explica ce s-a întâmplat. „Unele zile mai sunt și așa. Vlad a făcut o reacție alergică urâtă și a trebuit să alergăm la camera de gardă. E bine acum”, a anunțat Simona Gherghe pe Instagram.

ADVERTISEMENT

„Mi-am lăsat copilul cu o branulă”

Cu toate acestea, Simona Gherghe nu a putut să rămână alături de fiul său așa cum și-ar fi dorit. Pentru că trebuia să intre în direct, vedeta a fost nevoită să plece, cu inima îndoită, de lângă Vlad și să alerge la platoul de filmare.

Simona Gherghe a povestit totul și a oferit mai multe detalii chiar la Mireasa. Astfel, ea a explicat că băiețelul a rămas cu tatăl, însă are în continuare motive de îngrijorare, deoarece locul în care i-a fost pusă o branulă s-a inflamat.

ADVERTISEMENT

În plus, Răzvan Săndulescu mai avea o problemă. În aceeași zi, mama soțului Simonei Gherghe s-a simțit rău și a fost transportată de urgență la spital cu o ambulanță. „Eu vin de la spital, unde mi-am lăsat copilul cu o branulă.

Și am primit niște poze că s-a umflat foarte tare, că a avut o reacție. Adică sunt niște situații în viață și cu toate astea, sunt aici. Deși aș fi fost acolo și l-am lăsat cu soțul meu și soțul meu…

ADVERTISEMENT

Care fix astăzi mai era pe telefon cu o situație….Cu mama lui care a ajuns cu salvarea la spital”, a dezvăluit Simona Gherghe, vizibil afectată, în ediția difuzată joi, 11 mai 2023, a emisiunii Mireasa, conform spynews.ro. 

ADVERTISEMENT