Life

Simona Gherghe, luată prin surprindere de copiii ei! De ce a fost uimită prezentatoarea Mireasa

Simona Gherghe a povestit cum a fost luată prin surprindere de minunățiile vieții sale: copiii ei! Ce a dezvăluit vedeta?
15.10.2023 | 22:32
Simona Gherghe luata prin surprindere de copiii ei De ce a fost uimita prezentatoarea Mireasa
Simona Gherghe, prezentatoarea emisiunii Mireasa. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Simona Gherghe e mândră nevoie-mare de copiii ei, ba chiar putem spune că e uimită de cum reușesc să se responsabilizeze, chiar prin joc!

Simona Gherghe, mândră de cei doi copii

Prezentatoarea emisiunii Mireasa de la Antena 1 a povestit pe contul personal de Instagram că i-a surprins pe pici, Ana și Vlad, într-o ipostază care o măgulește.

ADVERTISEMENT

Mai precis, copiii au început să facă treburi de ”oameni mari” și se concurează când vine vorba de spălatul vaselor murdare.

Chiar dacă încă sunt mici pentru a face treburile gospodărești precum niște adulți, Simona Gherghe remarcă, totuși, dorința copiilor de a fi responsabili încă de pe acum.

ADVERTISEMENT

Vedeta le-a spus fanilor că Ana Georgia și Vlad au cerut de bună voie să se ocupe de vasele din casă și că au gândit chiar un joc simpatic în această nouă activitate preferată a lor.

„De trei săptămâni, a început un joc simpatic, în weekend, între Ana și Vlad. Au cerut să spele vasele.

ADVERTISEMENT

Sunt mega încântați, pentru ei e un joc, din care sunt convinsă că vor învăța să împărțim responsabilitățile în casă. Și mai interesant e că a venit de la ei ideea să spele vasele.   

Sigur, nu le spală ei perfect, fac ditamai bălțile în jur, dar nu despre asta e vorba. PARTICIPĂ la viața de familie, la partea asta de bucătărie. Și așa învață să aibă responsabilități”, a transmis Simona Gherghe în mediul virtual.

ADVERTISEMENT

Vedeta nu vrea bonă pentru prunci

Deși e destul de mult timp ocupată în timpul zilei, fiind prezentă la Mireasa, perioadă în care cei mici sunt în instituțiile de învățământ și chiar dacă ar rămâne o vreme în care cineva, o bonă, s-ar putea ocupa de ei, Simona Gherghe refuză varianta asta.

„Am renunțat, de mult, la ideea de a avea bone. Din păcate, pentru noi, au fost niște experiențe tare neplăcute. Așa că, atâta vreme cât a fost mama mea cu noi, a fost foarte bine.

Doar că bunicii au și ei viața lor și ne descurcăm singuri. Copiii au programul lor, rutina lor, totul e să fie sănătoși!”, a declarat Simona Gherghe într-un interviu pentru revista Viva!.

 

 

ADVERTISEMENT