Life

Simona Gherghe, reacție tranșantă după scandalurile de la „Mireasa”: „Mă simt confortabil în postura aceasta”

Simona Gherghe spune tot ceea ce nu s-a văzut la tv în show-ul matrimonial. Ce spune moderatoarea emisiunii "Mireasa" despre acuzațiile aduse de fani.
13.06.2023 | 12:25
Simona Gherghe reactie transanta dupa scandalurile de la Mireasa Ma simt confortabil in postura aceasta
Simona Gherghe, dezvăluiri despre emisiunea _Mireasa"
ADVERTISEMENT

Simona Gherghe este de șase sezoane prezentatoarea emisiunii „Mireasa” de la Antena 1. Primul sezon a fost prezentat de Diana Dumitrscu, ulterior Simona Gherghe a preluat „cârma” emisiunii. În calitate de moderator, vedeta Antenei 1 a fost pusă în fel de fel de situații, unele plăcute, altele mai puțin plăcute. Sezonul cu numărul șapte i-a pus în dificultate atât pe concurencți, cât și pe prezentatoarea emisiunii. Au existat scandaluri, certuri, dar și acuzații de favoritism aduse de telespectatori. Acum, Simona Gherghe a spus totul despre ce s-a văzut la tv.

Simona Gherghe spune totul despre scandalurile de la „Mireasa”

Telespectatorii emisiunii matrimoniale de la Antena 1 au adus tot mai multe acuzaţii producătorilor că ar favoriza anumiţi concurenţi. A existat și o petiție în acest sens, mai ales după ce Hatice a ieşit în fruntea clasamentului. Tânăra ar fi jignit publicul, iar Simona Gherghe, în loc să o apostrofeze, i-ar fi luat apărarea. Acum, moderatoarea show-ului „Mireasa” a răspuns acuzaţiilor aduse. Vedeta tv a dezvăluit cum face faţă situaţiilor tensionate din emisiune.

ADVERTISEMENT

„Sunt tot soiul de situații de viață în emisiune, ca și în viața reală. Practic, ei își trăiesc viața doar că sunt filmați 24 de ore din 24. Mie îmi place să studiez natura umană și îmi place să-i văd în ipostaze diverse.

Unele ipostaze sunt mai dificile, altele mai plăcute, mai puțin plăcute, este normal. Suntem oameni și reacționăm diferit în funcție de ipostazele în care ne aflăm.

ADVERTISEMENT

Mă simt confortabil în postura în care sunt. Eu sunt pasionată de psihologia umană, iar acolo chiar am o paletă largă de personalități și caractere”, a spus, diplomat, moderatoarea tv pentru FANATIK.

Prezentatoarea emisiunii „Mireasa”, dezvăluiri despre viața de familie: „Mi s-a îndeplinit visul”

Simona Gherghe nu este doar un moderator bun, dar și un părinte pe măsură. Deși un profesionist pe sticlă, frumoasa prezentatoare nu își „cară” problemele de la serviciu acasă, dimpotrivă. Pentru vedeta tv timpul petrecut în familie este cel mai important. Asta o demonstrează și faptul că am prins-o pe pe picior de plecare pe prezentatoare de la una dintre cele mai mari petreceri ale anului.

ADVERTISEMENT

„Mă grăbesc să plec acasă pentru ai mei copii au intrat în panică fără mine. Mi-am calculat în așa fel timpul încât să ajung numai bine acasă. Mi-am ales să vin mai devreme la petrecere, așa că plec prima. Țin foarte tare la lucrurile pe care vreau să le fac acasă cu cei mici. Este momentul nostru.

Ei sunt plecați toată ziua la grădiniță, eu sunt la filmări și atunci ne întâlnim după amiază și seara. Sunt foarte importante pentru mine după-amiezile cu ei”, a dezvăluit Simona pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Simona Gherghe și soțul ei sunt părinții a doi copii, Ana și Vlad, pe care îi iubesc nespus. Cu toate că sunt încă mici, având patru și șase ani, cei doi îi urmează pasiunea mamei lor: schiatul.

„Copiilor le place să facă ceea ce facem și noi. Pe lângă faptul că ieșim cu bicicletele, am fost astă iarnă și la schi. Facem multe activități sportive împreună cu ei.

Nu mi-a fost teamă să-i urc pe schiuri, chiar dacă sunt mici, au patru și șase ani. Mie îmi place mult să schiez și demult visam la momentul acesta, să merg cu gașca mea de copii la schi. Uite că aproape mi s-a îndeplinit visul, în sensul că Ana a mers de câteva ori cu mine la schi și a fost superb. Vlad este încă micuț, dar vine și el puternic din spate”, spune Simona Gherghe cu zâmbetul pe buze.

Simona Gherghe este mai permisivă acasă decât în cadrul show-ului „Mireasa”: „Nu le interzic lucruri”

Vedeta tv se poate considera o norocoasă. Copiii ei sunt ascultători, dar și ea spune că este destul de permisivă. În privința lucrurilor de pe lista neagră, vedeta are limite destul de bine trase pentru micuții ei

„Nu le interzic foarte multe lucruri copiilor. Ei știu că au voie destul de multe lucruri de făcut. Aici mă refer, desigur, la lucruri și activități care țin de vârsta lor.

În privința uitatului la televizor, să știi că ai mei copii se uită la televizor, dar cu limită. Au o perioadă în care se uită, nu exagerează cu nimic. Consider că echilibrul în toate este cheia. Eu sunt adepta echilibrului.

În cuplu mai jucăm și rolul de  ’părintele bun’ şi ’părintele rău’. Le face și copiilor bine să vadă două roluri, dar nu este unul doar bun și unul doar rău, inversăm”, a spus prezentatoarea tv.

Ce spune Simona Gherghe despre o eventuală participare în calitate de concurent în cadrul show-ului „Mireasa”

Simona Gherghe și soțul ei se înțeleg de minune. Așa cum ne-a dezvăluit și moderatoarea tv, ea și Răzvan se completează reciproc și știu când să lase unul de la altul.

„Nu aș putea participa la o emisiune precum Mireasă. Eu sunt o fire timidă, introvertită și nu cred că aș putea face față, cu această fire a mea, unui reality-show. Să fii filmat 24 de ore din 24 nu este deloc ușor” , a mai dezvăluit prezentatoarea tv pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT