Life

Simona Gherghe, schimbare radicală de look. Ce și-a făcut prezentatoarea de la Antena 1

02.11.2020 | 16:27
Simona Gherghe schimbare radicala de look Ce sia facut prezentatoarea de la Antena 1
ADVERTISEMENT

Simona Gherghe s-a săturat de vechea tunsoare și a decis să facă o schimbare radicală de look. Frumoasa blondină a apărut în ediția de luni, 2 noiembrie, a show-ului „Mireasa” complet diferită, telespectatorii fiind încântați de noua imagine a vedetei. 

Celebra prezentatoare TV a renunțat la părul lung și s-a tuns scurt, noua coafură venindu-i de minune. Vedeta a decis să facă un pas radical, având curaj să-și taie pletele cu care și-a obișnuit telespectatorii și fanii de-a lungul anilor.

ADVERTISEMENT

Fosta prezentatoare de la Acces Direct a ales o tunsoare bob, care nu se potrivește oricui, însă ei îi stă foarte bine. Simona Gherghe pare o cu totul altă persoană, schimbarea coafurii venind cu puțin timp înainte de a împlini vârsta de 43 de ani.

Simona Gherghe și-a schimbat tunsoarea. Vedeta a renunțat la pletele lungi

Mai exact, în urmă cu câteva zile blondina a mers la salonul de înfrumusețare și a decis să se tundă. Zis și făcut, jurnalista a renunțat la pletele lungi în favoarea unei tunsori lejere, mai ușor de întreținut.

ADVERTISEMENT

„În sfârșit, mi-am făcut curaj și am schimbat look-ul!”, declara pe 28 octombrie vedeta Antena 1 pe rețelele de socializare unde a publicat și o imagine cu noua coafură.

Prezentatoarea pare încântată de alegerea făcută, mai ales că noua tunsoare îi oferă un aer elegant. Așadar, Simona Gherghe și-a făcut curaj să încerce și altceva în materie de coafură. Vedeta pare că are și o nuanță mai închisă de blond, însă nu este o diferență uriașă.

ADVERTISEMENT

Moderatoarea show-ului matrimonial „Mireasa” a suferit schimbarea de look la finalul săptămânii trecute, însă abia acum a putut fi observată în toată splendoarea.

Simona Gherghe, moderatoare emisiune Mireasa
Simona Gherghe s-a tuns bob. Sursa foto: spynews.ro

 

Mai mult decât atât, în urmă cu ceva vreme blondina declara că l-a tuns singură pe fiul ei, oferind această informație în dreptul unei imagini în care are Vlad Ioan împreună cu sora sa mai mare, Ana Georgia.

ADVERTISEMENT

„Copii, pozăăă! Vlad, zâmbește! Așa face el la cameră. ??? P.S. Da, eu l-am tuns … noroc că-i crește repede”, spunea fosta prezentatoare de la Acces Direct în urmă cu două săptămâni pe Instagram.

ADVERTISEMENT